Kalėdinių dovanų idėjos vaikams iki 3 metų: lavina ir džiugina

Kuo Kalėdų senelis galėtų nudžiuginti pačius mažiausius? Daugelis tėvų ar senelių žaislus patiems mažiausiems renka itin atidžiai – svarbu jų kokybė, patrauklumas vaikui ir edukacinės savybės. Žaislų ekspertai dalijasi idėjomis, kas naujo šiais metais „Žaislų planeta“ parduotuvių lentynose, kuo galėtume per Kalėdas nustebinti tiek kūdikius, tiek į darželį žingsniuojančius mažylius. Belieka tik išsirinkti!

 Paspirtukas „Globber Go Up Deluxe Lights“.
 Paspirtukas „Globber Go Up Deluxe Lights“.
Spiriamas automobilis „Falk Super builder“.
Spiriamas automobilis „Falk Super builder“.
Triratis „Kinderkraft 4 trike“.
Triratis „Kinderkraft 4 trike“.
Paspirtukas transformeris „Globber Trike Explorer 4in1“.
Paspirtukas transformeris „Globber Trike Explorer 4in1“.
„LEGO DUPLO Town“ Garvežys.
„LEGO DUPLO Town“ Garvežys.
 „Fisher Price“ robotas Robobo.
 „Fisher Price“ robotas Robobo.
 Minkštas žaislas „Clementoni Basic“.
 Minkštas žaislas „Clementoni Basic“.
Migdukas „Fisher Price“.
Migdukas „Fisher Price“.
Pliušinė panda „Keel Toys“.
Pliušinė panda „Keel Toys“.
Žaidimų kilimėlis „PlayGro“.
Žaidimų kilimėlis „PlayGro“.
Vonios žaislų rinkinys „PlayGro bath time activity“.
Vonios žaislų rinkinys „PlayGro bath time activity“.
Muzikinis sunkvežimio rinkinys „BB Junior“.
Muzikinis sunkvežimio rinkinys „BB Junior“.
Daugiau nuotraukų (13)

Lrytas.lt

2022-12-13 17:40, atnaujinta 2022-12-21 14:49

Transporto priemonės

Įvairūs paspirtukai, triratukai ir kitos transporto priemonės vaikus džiugina ilgą laiką. Daugelis jų yra pritaikytos naudojimui ir namuose, tad netruks įspūdžių ir džiaugsmo važinėjantis patiems iš kambario į kambarį. Primename, kad transporto priemonę labai svarbu rinktis atitinkančią vaiko amžių, nes mažylis jau gavęs dovaną turi galėti ja naudotis. Džiugu, kad daugybė gamintojų siūlo transporto priemones, kurios transformuojasi ir gali tarnauti ilgesnį laiką.

Paspirtukas „Globber Go Up Deluxe Lights“

Paspirtukas gali būti naudojamas trimis būdais: kaip važiuoklė su rankena tėvams, kaip balansinis dviratukas ir kaip įprastas paspirtukas, o visi šie pokyčiai gali būti padaromi be papildomų įrankių. Tai prekė, kuri prisitaiko prie augančio vaiko poreikių.

Spiriamas automobilis „Falk Super builder“

Lengvai valdoma, lavinanti motorinius įgūdžius ir pusiausvyrą pasipiriama mašinėlė. Prie išskirtinio dizaino ir ryškių spalvų mašinėlės yra pridedama numerių lentelė, ant kurios galima užrašyti savo vardą ar kitą informaciją.

Triratis „Kinderkraft 4 trike“

Triratukas pritaikomas pagal vaiko poreikius ir apjungiantis net 3 funkcijas: triratuką galima pasispirti arba minti pedalais, o vėliau naudoti kaip balansinį dviratį.

Paspirtukas transformeris „Globber Trike Explorer 4in1“

Net 4 transporto priemonės viename, kuriomis mažylis galės naudotis nuo 10 mėn. iki 5 metų amžiaus: triratukas-vežimukas, triratukas su valdymo rankenta tėvams, mokomasis triratukas ir balansinis dviratis.

Konstruktoriai

Kūrybiškumui lavinti ir įvairiausiems žaidimams itin tinka įvairūs konstruktoriai – dėliodami vieną kaladėlę ant kitos vaikai lavina smulkiosios motorikos įgūdžius bei kūrybingumą. O kiek džiaugsmo, jei prie žaidimų prisijungia ir tėvai!

„LEGO® DUPLO Town“ Garvežys

Žaisdami su „LEGO® DUPLO Town“ garvežiu vaikai gali tapti traukinio mašinistais, naudodami variklį Pastumk ir važiuok – traukinys pradeda važiuoti jį švelniai stumtelėjus pirmyn arba atgal, o jį tvirtai sulaikius arba pakėlus nuo bėgių traukinys sustoja. Traukinys skleidžia garsinį signalą, įjungia bei išjungia šviesas, sustoja pasipildyti degalų atsargas, gali pakeisti kryptį ir visiškai sustoti vaikams pageidaujant.

„Hape“ lavinamasis žaislas piramidė „Ponas Varlius“

Ponas Varlius“ padės vaikams mokytis spalvas, skaičiuoti bei išgirsti garsus. Sukraukite skirtingus žiedus ant svirduliuojančio pagrindo, išgirskite skirtingus garsus. Surinkite varlę ir pabaksnokite, kad pradėtų svirduliuoti. Paplokite per galvytę, taip supurtysite žiedus, kurie pradės barškėti.

Minkšti žaislai

Šiuolaikiniai minkšti žaislai kalba, groja ir šviečia, tad su jais žaisti tikrai nebus nuobodu. Vaikams patinka žaisti su minkštais žaislais ir neretai jie tampa jų geriausiais draugais be kurių jie negali eiti miegoti ar važiuoti automobiliu.

„Fisher Price“ robotas Robobo

Susipažinkite su naujuoju edukaciniu, lietuviškai kalbančiu „Fisher Price“ robotuku Robobo. Jis auga kartu su vaiku ir turi net 3 mokymo lygius, tad jis taps geriausiu jūsų mažylio draugu ilgą laiką. Tai lyg 4 žaislai viename: nuėmus galvą, spauskite mygtuką viršuje, taip judinsit robotuko akis, atidarykite ir pamatykite kas slepiasi už ausyčių. Viduriniame lygyje rasite smagų žaidimą su kamuoliukais, trečias lygis skatina vaikutį ropoti šviečia įvairiomis spalvomis. Judėdamas grindimis robotukas skatina vaikutį jį vytis ir ropoti, taip pat moko skaičių ir skaičiuoti, abėcėlės, spalvų ir formų. Robotukas turi daugiau nei 120 melodijų, dainelių, frazių.

Minkštas žaislas „Clementoni Basic“

Švelnios medžiagos kabančios figūrėlės lėtai juda ir sukasi, taip atkreipdamos mažylio dėmesį ir padeda lavinti akių ir rankų koordinaciją. Su šiuo žaisliuku mažylis lavins ne tik vizualinį suvokimą, bet ir klausą, o pirmieji mėginimai pasiekti besisukančias figūrėles, padeda vystytis motoriniams įgūdžiams.

Migdukas „Fisher Price“

Žaisliuko pilvelis šviečia ir juda imituojant kvėpavimą, groja švelnias melodijas. 11 jutiminių atradimų, kurie lavina mažylio regą, klausą ir lytėjimą. Jis padeda lengviau pripratinti prie miego režimo bei suteikia saugumo ir laimės jausmą.

Kūdikiams

Patiems mažiausiems žaislai yra jų mokymosi priemonės – čiupinėdami skirtingas faktūras, matydami spalvų kontrastus jie pažįsta pasaulį, todėl rinkdami Kalėdų dovaną kūdikiams įvertinkite naudą, kurią jie gaus.

Pliušinė panda „Keel Toys“

„Keeleco Adoptable World“ yra naujausia „Keel Toys“ tvaraus minkštųjų žaislų asortimento dalis ir pirmoji madinga ekologiškų minkštų žaislų kolekcija! Džiugios išraiškos ir plačiomis išraiškingomis akimis personažų kolekcija tiesiog prašosi, kad ją paimtų ir priimtų mylintis naujas savininkas. Pagaminta iš perdirbto plastiko.

 

Žaidimų kilimėlis „PlayGro“

Kilimėlis lavina vaiko vizualinį suvokimą, motorinę koordinaciją, rankinius įgūdžius, skatina sensorinį vystymąsi.​ Didelis veidrodėlis, švelnios melodijos ir miško garsai. Muzika ir šviesos įsijungia automatiškai, kai vaikas pajuda. Taip pat galima įjungti šviesas. Projektorius nusiima, o vaikui paaugus galima žaisti su juo atskirai.

Vonios žaislų rinkinys „PlayGro bath time activity“

Prekės ženklo „Playgro“ žaislų rinkinys linksmoms maudynėms. Žaislai/kramtukai uždari – be skylučių, todėl juose nesikaupia nešvarumai ir nesusidaro pelėsis (tai ypač svarbu mažųjų sveikatai). Itin paprasta paimti į rankas ir žaisti.

Muzikinis sunkvežimio rinkinys „BB Junior“

Šį smagų Drive 'N Rock žaidimų rinkinį sudaro laisvai riedantis sunkvežimis su trimis muzikos instrumentais – gitara, būgnu ir pianinu. Instrumentus galima prijungti prie sunkvežimio arba muzikuoti atskirai. Padeda lavinti muzikinį suvokimą, rankų-akių koordinaciją ir smulkiosios motorikos įgūdžius. Sunkvežimis skleidžia transporto priemonės garsus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.