Naujausi žaislai pradinukams: kuo gali nudžiuginti Kalėdų senelis 2022-ais metais

Jie skaito, rašo, bet tuo pačiu turi dar daugybę noro žaisti, kas tokie? Pradinukai! Tokio amžiaus vaikai dažnai kelia klausimą, ar Kalėdų senelis yra tikras, tad nustebinę juos ypatingu žaislu abejones numalšinsite, nes kas geriau žino, apie ką jis svajojo, jei ne gerasis dėdė iš Šiaurės ašigalio?

Stalo žaidimas „Floor is lava“.
Stalo žaidimas „Floor is lava“.
Lėlė „Rainbow High“.
Lėlė „Rainbow High“.
Kūrybinis rinkinys „Dinos Art“.
Kūrybinis rinkinys „Dinos Art“.
Kūrybinis rinkinys „Nebulous stars“.
Kūrybinis rinkinys „Nebulous stars“.
„LEGO CITY“ policijos nuovada.
„LEGO CITY“ policijos nuovada.
Kiaušinis siurprizas „Captivz“.
Kiaušinis siurprizas „Captivz“.
„Hot Wheels“ lenktynių trąsa.
„Hot Wheels“ lenktynių trąsa.
Automobilis „Lietuvos policija“.
Automobilis „Lietuvos policija“.
„LEGO Friens“ maisto turgelis.
„LEGO Friens“ maisto turgelis.
„Hot Wheels“ garažas.
„Hot Wheels“ garažas.
Daugiau nuotraukų (11)

Lrytas.lt

2022-12-15 09:00, atnaujinta 2022-12-21 14:51

Pradinukams patinka naujoviški žaislai, nes jie jau seka reklamas, socialinius tinklus ir lyginasi su draugais. Dalijamės žaislų naujovėmis šiais metais iš parduotuvės „Žaislų planeta“!

Automobiliai

7–10 metų vaikai itin mėgsta radijo bangomis valdomus ar triukus atliekančius automobilius. Šiuolaikinės žaislinės transporto priemonės stebina savo galingumu, manevringumu ir naujovėmis. Tokie žaislai patiks ir berniukui, ir mergaitei.

Automobilis „Lietuvos policija“

Radijo bangomis valdoma Lietuvos Policijos mašina – visai kaip tikra, riedanti gatvėmis. Ji turi išskirtinius Policijos automobilius skiriančius ženklus, tikras gumines padangas, skirtas traukai ir valdymui, funkcionuoja judant pirmyn ir atgal, į kairę ir į dešinę.

„Hot Wheels“ garažas

Tik „Žaislų planeta“ parduotuvėse esantis įspūdingas garažas su lenktynių trasa. Rinkinyje yra speciali spiralė, reguliuojamos rankenėlės ir daugybė judančių detalių.

„Hot Wheels“ lenktynių trasa

Transporteris, kuris transformuojasi ir tampa 2 metrų lenktynių trasa. Prie transporterio kabinos yra paleidiklio rankena, kurią paspaudus auto modeliukai skrieja greitkeliu.

Konstruktoriai

Kontruktorių rinkiniai – puikus pasirinkimas jei norite, kad vaikas ir būtų užsiėmęs, ir tuo pačiu lavintų savo kūrybiškumą. Populiariausi LEGO konstruktoriai turi neišsemiamas žaidimų galimybes ir tokių žaislų niekada nebus per daug.

„LEGO Friends“ maisto turgelis

Išradingas žaidimas, plečiantis akiratį. Kiekvienas elementas pasižymi išradingomis detalėmis. Takų sunkvežimis turi varstomas duris, kad būtų galima lengvai žaisti, daug mielų detalių, tarp kurių rasite aštrų padažą ir gvakamolę. Sulčių bare yra plaktuvas, kad „LEGO Friends“ Emos lėlytė galėtų plakti kokteilius. Vaikai taip pat gali pavaišinti žaislinę katytę sausainiu.

„LEGO CITY“ policijos nuovada

Šis 3 aukštų „LEGO® City“ Policijos nuovados žaislas yra kupinas įkvepiančių detalių, įskaitant kalėjimą su pabėgimo funkcija, nusikaltėlių sporto kiemu ir šuns treniruočių zona. Taip pat vaikai gauna policijos automobilį, sraigtasparnį ir patobulintą nusikaltėlių šiukšliavežę bei kelio plokštelę, skirtą prijungti prie kitų žaidimo rinkinių. Pridėjus 5 mini figūrėles, įskaitant 3 „LEGO City Adventures“ TV serialo personažus žaidimas kaip mat prasidės.

Lėlės

Nors tokio amžiaus vaikai jau išauga iš mažyliams skirtų lėlių, jie mielai žaidžia su suaugusius žmones primenančiomis figūrėlėmis. Persirengimai, mados, istorija ir daugybė žaidimų variantų!

Lėlė „Rainbow High“

Vaivorykštė nesibaigia 6 pagrindinėmis spalvomis – jų visas spektras! Kolekcija „Rainbow High“ pasipildė įspūdingomis stilingomis lėlytėmis, kurių kiekviena yra skirtingo vaivorykštės atspalvio, turi nuostabius ilgus plaukus, išskirtinį stilių, du aprangos variantus bei daugybę aksesuarų. Surink visą „Rainbow High“ lėlyčių kolekciją, sudėliok savo vaivorykštę ir atrask magišką pasaulį!

Kūrybiškumui lavinti

Pradinukai atranda savo talentus ir pomėgius, todėl jiems itin patinka įvairūs kūrybiniai rinkiniai, kurie reikalauja kruopštumo, susikaupimo, o rezultatas pranoksta jų pačių lūkesčius. Nauji kūrybiniai rinkiniai padės sukurti netikėčiausius darbus, o stalo žaidimai bei siurprizai kūrybiškam laikui suburs visą šeimą!

Kūrybinis rinkinys „Dinos Art“

Sukurk žavius Dinozaurų eros peizažus su šiuo DINOSART rinkiniu!

Kūrybinis rinkinys „Nebulous stars“

NEBULOUS STARS rinkinys „Tracing Light Pad“ – tai unikalus spalvinimo rinkinys su vos 5mm storumo švytinčia LED piešimo lenta, kuri turi net 3 šviesumo lygius.

Ši piešimo lenta suteikia galimybę tiksliai perkopijuoti norimą paveikslėlį naujame lape. Ir ji veikia per USB, tad nereikia baterijų!

Stalo žaidimas „Floor is lava“

Linksmas ir smagus žaidimas, kuriame žaidėjai turi pasitelkti vaizduotę ir įsivaizduoti, jog grindys yra karšta lava, o spalvoti akmenukai – vienintelės saugios vietos!

Kiaušinis siurprizas „Captivz“

Visiems tyrinėtojams, kolekcionieriams ir dinozaurų megėjams. Rinkinyje gausu siurprizų: 3 dinozaurų figūrėlės, 3 mūšio žetonai, 2 šlykštukai, mašinytė, žaidimo kilimėlis ir kauliukai, pakabukas, kolekcionieriaus vadovas, 2 kiaušiniai ir 12 lipdukų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.