Pora oro uoste paliko kūdikį vieną, nes „Ryanair“ neįleido jo į lėktuvą be bilieto

Tel Avive, Izraelyje, pora nusprendė nepraleisti savo skrydžio ir vykti ten kur suplanavę, nors oro linijos neįleido jų kūdikio, nes šis neturėjo specialaus mažiausiems skirto bilieto, rašo CNN.

Tel Avive, Izraelyje, pora nusprendė nepraleisti savo skrydžio ir vykti ten kur suplanavę, nors oro linijos neįleido jų kūdikio, nes šis neturėjo specialaus mažiausiems skirto bilieto.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Tel Avive, Izraelyje, pora nusprendė nepraleisti savo skrydžio ir vykti ten kur suplanavę, nors oro linijos neįleido jų kūdikio, nes šis neturėjo specialaus mažiausiems skirto bilieto.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 2, 2023, 8:16 AM

Vyras ir moteris, kurių tapatybė nenustatyta, antradienį su kūdikiu registravo į „Ryanair“ skrydį iš Ben Guriono tarptautinio oro uosto į Briuselį, Belgiją.

Paaiškėjo, kad į skrydį vėluojantys tėvai pamiršo kūdikiui nupirkti bilietą, bet tai jų nesustabdė – pora nuėjo link daiktų patikros savo kūdikį palikdami prie oro linijų registracijos langelio. Įvykiu susidomėjo policija.

Pasak „Ryanair“ atstovės registracijos agentas Ben Guriono oro uoste susisiekė su oro uosto apsauga, kuri sustabdė šiuos keleivius ir laukė pareigūnų.

Visos skrydžių oro bendrovės pabrėžia, kad bet kokio amžiaus keleiviai turi būti įtraukti į registraciją net jei neužima papildomos vietos. Dažniausiai kūdikiams iki 2 metų taikomas tik tam tikras mokestis, konkrečiai „Ryanair“ bendrovėje – 25 Eur. Skrydžio metu kūdikis būna ant jį skraidinančio keleivio kelių, o jei norima atskiros vietos mažylio kėdutei – reikia susimokėti, kaip už papildomą bilietą.

Izraelio policijos atstovas CNN telefonu sakė, kad pareigūnams atvykus į įvykio vietą, problema jau buvo išspręsta: „Kūdikis buvo su tėvais ir tolesnio tyrimo nėra“.

Parengta pagal CNN inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.