Dvimetė išgarsėjo savo uosle – gerbėjai vadina geriausia žvakių kritike

Sunday Kramer dar tik dveji, bet ji puikiai žino, kas yra kokybiškos ir gardžiai kvepiančios žvakės. Dalase (JAV) gyvenanti mažylė išgarsėjo socialiniame tinkle „TikTok“, kur vaizdo įrašai su ja surinko per 9 milijonus peržiūrų.

Sunday Kramer dar tik dveji, bet ji puikiai žino, kas yra kokybiškos ir gardžiai kvepiančios žvakės.<br>lrytas.lt koliažas
Sunday Kramer dar tik dveji, bet ji puikiai žino, kas yra kokybiškos ir gardžiai kvepiančios žvakės.<br>lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 18, 2023, 5:06 PM, atnaujinta Feb 18, 2023, 5:12 PM

Tėvai telefonu fiksuoja, kaip Sunday palenkia nosį prie žvakių, giliai įkvepia kiekvieną ją uostydama ir kritiškai vertindama, tada sekundėlei sustingsta apmąstydama savo verdiktą. Visa tai talpinama mamos „TikTok“ paskyroje „BriKramer“.

Mažylė jau yra išuosčiusi šimtus žvakių nuo paprastų buitinių kaip„Bath & Bodyworks“ iki prabangių „Tom Ford“, „Trudon“ ir „Jo Malone“ kvapų. Kiekvieną kartą, prieš pateikdama ryžtingą atsakymą, ji skiria akimirką apgalvotai apmąstyti. Kartais tai yra paprastas „taip“ arba „ne“. Visai neseniai ji išplėtė savo vertinimo sistemą įtraukdama „Ooooh. Puiku.“

Teisingi jos spėjimai ar ne, bet reakcijos visuomet prajuokina žiūrovus.

Kalbėdama su portalu today.com Sunday mama Bri Kramer teigė, kad jos dukra jau kurį laiką renkasi tam tikrus kvapus.

„Kai jai buvo maždaug 6 mėnesiai, sandėliuke uostydavome prieskonius. Aš tiesiog eksperimentavau, ar ji atsimins kvapus, ar teiks kažkam pirmenybę. Ir ji tikrai tai padarė. Jos mėgstamiausi kvapai yra cinamonas ir mačia, kuriuos ji gali uostyti kiekvieną dieną“, – aiškina ji.

Mama teigia, kad mažylė labai protinga ir mėgsta kalbėti, bet susilaiko reikšti savo nuomonę, kol nesijaučia pasiruošusi.

„Nuo šiol aš perku tik jos patvirtintas žvakes“, – komentavo viena „TikTok“ gerbėja apie Sunday paskelbtą lemiamą apžvalgą, kurioje ji davė tvirtą „taip“ Jacksono Vaughno žvakei.

Dvimetės vaizdo įrašai taip pat moko potencialius pirkėjus tinkamo etiketo, kai reikia išbandyti žvakių kvapus.

„Palauk, ar taip tu turėjai užuosti žvakes?“, – paklausė vienas gerbėjas prie vaizdo įrašo, kuriame Sunday įkvepia aromato nuo žvakę dengiančio stiklo dangčio.

Daugelis platformos dalyvių užsiminė, kad Sunday gali kilti iš tų retų žmonių, vadinamų „super nosimis“ ir kad ji vieną dieną gali tapti parfumere.

Sunday mama užsimena, kad dukros susidomėjimas kvapais gali būti susijęs su jos tėčiu, sergančio akių liga.

„Jo tėtis jam augant visada sakydavo, kad jis turi ypač stiprią nosį“, – aiškina ji.

Pirmoji žvakė, kuri itin patiko Sunday yra „Jackson Vaughn“ pavadinimu „Folklore“ ir pasižymi šviežių granatų, pipirų ir sudegusio šalavijo natomis.

Parengta pagal „Today“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.