Gerumo akcija, kurioje laimi visi – vieni laižo ledus, kiti džiaugiasi už paaukotus pinigus gaunama delfinų terapija

Kol džiugina karštos vasaros dienos, verta prisimintis ocialinę iniciatyvą „Tau ledai, o jiems – delfinų pagalba“, prie kurios dar gali prisidėti kiekvienas, padovanodamas vilties bei džiaugsmo vaikams su specialiaisiais poreikiais.

Delfinų terapija kasmet tampa interaktyvia ir smagia patirtimi, kuri mažiesiems padeda stiprėti tiek fizi<br>Janis Deinats nuotr.
Delfinų terapija kasmet tampa interaktyvia ir smagia patirtimi, kuri mažiesiems padeda stiprėti tiek fizi<br>Janis Deinats nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-07-17 17:15, atnaujinta 2023-07-18 10:54

Susitikimas su delfinais vaikams, turintiems specialiųjų poreikių, gali tapti nepamirštama ir gyvenimą keičiančia patirtimi. Delfinai – tai protingi, smalsūs ir empatiški žinduoliai, su kuriais užmegztas ryšys gali padėti užsisklendusiems vaikams įgyti pasitikėjimo savimi ir juos supančiu pasauliu, teigiamai paveikti jų saviraišką, fizinius ir bendravimo įgūdžius. Delfinų terapija kasmet tampa interaktyvia ir smagia patirtimi, kuri mažiesiems padeda stiprėti tiek fiziškai, tiek ir emociškai.

Kviesdamas suteikti galimybę vaikams išbandyti šį unikalų terapijų metodą lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“, kartu su partneriais „Premia KPC“ ir Lietuvos jūrų muziejaus delfinariumu, šią vasarą jau šeštą kartą pradėjo socialinę akciją „Tau ledai, o jiems – delfinų pagalba“, kurios gyvavimo laikotarpiu net 80-čiai šeimų buvo padovanota ne tik delfinų terapija, bet ir viltis, džiaugsmas, saugumas.

„Prasidėjus kalendorinei vasarai tradiciškai startavome ir su šia socialine iniciatyva, kuri mūsų tinklo parduotuvėse vyksta jau šeštus metus iš eilės. Pastebime, jog šį šiltąjį sezoną gyventojų pirkinių krepšeliuose porcijiniai „Klasika“ ledai atsiranda vis dažniau ir tokia statistika išties džiugina. Duomenys rodo, kad klientai linkę rinktis tradicinius ir laiko patikrintus skonius – mėgstamiausiais ledais, kaip ir pernai tuo pačiu laikotarpiu, išlieka vanilinis plombyras su razinomis, tuomet rikiuojasi paprasti vaniliniai ir karameliniai plombyrai, kurie visi dalyvauja ir šių metų akcijoje“, – vardija Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė, parduotuvių tinklo Komunikacijos ir korporatyvinių reikalų departamento direktorė.

Visgi ji teigia, kad kiekvienam yra svarbu prisiminti, jog galintys pasirodyti niekuo neišsiskiriantys mūsų kasdieniai darbai kitiems gali suteikti neįkainojamas patirtis.

Prisidėti prie delfinų terapijos padovanojimo vaikams su specialiaisiais poreikiais gali kiekvienas minėto prekybos centro pirkėjas. Akcijos „Tau – ledai, o jiems delfinų pagalba“ taisyklės labai paprastos – tereikia iki rugpjūčio 31 d. bet kurioje  parduotuvėje įsigyti specialiais karuliais pažymėtų „Klasika“ ledų porcijomis, o rugsėjo mėnesį 15-ai šeimų bus padovanota delfinų terapija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.