„Lidl“ meškėnas kviečia paaukoti vaikams ir išbandyti smagią veiklą

Kalėdinis prekybos tinklo „Lidl“ simbolis meškėnas ragina ne tik padaryti gerą darbą ir paaukoti vaikų dienos centrams, bet ir užsiimti smagia veikla namuose. „Lidl“ klientai kviečiami smagiai leisti laisvalaikį su šeima: iš naujų popierinių maišelių iškirpti meškėną ir jį kūrybingai papuošti.

„Lidl“ klientai kviečiami smagiai leisti laisvalaikį su šeima: iš naujų popierinių maišelių iškirpti meškėną ir jį kūrybingai papuošti.
„Lidl“ klientai kviečiami smagiai leisti laisvalaikį su šeima: iš naujų popierinių maišelių iškirpti meškėną ir jį kūrybingai papuošti.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2023, 2:00 PM

„Lidl“ kalėdinėje reklamos kampanijoje matomas meškėnas yra prekybos tinklo paskelbto kalėdinio paramos projekto „Sukurkime Kalėdų stebuklą vaikų dienos centrams!“ simbolis. Šio projekto metu renkamos lėšos skirtos vaikų dienos centrus koordinuojančioms organizacijoms „Gelbėkit vaikus“, Lietuvos „Caritas“ ir Maltos ordino pagalbos tarnybai. Prie šios paramos prisideda ir „Lidl Lietuva“ – prie surinktos paramos prekybos tinklas pridės 10 tūkst. eurų.

Už paramą – žaislinis meškėnas

„Lidl“ jau šešerius metus bendradarbiauja su vaikų dienos centrus Lietuvoje koordinuojančiomis organizacijomis – tiek pat laiko „Lidl“ parduotuvėse gražindami tarą pirkėjai už depozitą gautą sumą gali paaukoti vaikų dienos centrams.

„Nuolat bendraudami su vaikų dienos centrų atstovais suprantame, kokios svarbios šios lėšos įstaigų veiklai bei saugios ir kūrybiškos aplinkos vaikams kūrimui. Tikimės, kad „Lidl“ klientai prisidės prie šios iniciatyvos ir padės kurti gražias ir įsimintinas šventes vaikams“, – sako „Lidl Lietuva“ komunikacijos vadovas Antanas Bubnelis.

Nuo spalio 30 iki gruodžio 31 dienos paaukoję šioms organizacijoms 20 eurų ir daugiau galės gauti simbolinį šio kalėdinio paramos projekto meškėną. Kalėdinių meškėnų kiekis yra ribotas – jų bus išdalinta 500 vienetų, tad simboliniai pliušiniai žaislai bus įteikti pirmiesiems prisidėjusiems. Aukoti vaikams bus galima visą paramos projekto laikotarpį, net kai simboliniai meškėnai bus išdalinti. Norintys paaukoti tą gali padaryti portale „Aukok.lt“.

Kviečia leisti laiką kūrybiškai

Kad Kalėdų laukimas neprailgtų, „Lidl“ simbolis meškėnas kviečia šventes pasitikti kūrybiškai ir su šeima išmėginti naują užsiėmimą.

„Meškėnas yra pagrindinis „Lidl“ Kalėdų kampanijos veikėjas – jo atvaizdas yra ir ant atnaujintų popierinių pirkinių maišelių. Taip šis meškėnas turi galimybę atsidurti kiekvienuose namuose ir toliau kurti Kalėdų stebuklą: ant maišelio yra kirpimo linijos, kurios padės išsikirpti žvėrelį ir jį papuošti kitoje maišelio pusėje esančiais elementais. Meškėnas namuose gali tapti puikiu vaikų ar visos šeimos žaidimų draugu – galbūt kažkas norės pasidaryti ir daugiau drabužėlių bei jį originaliai papuošti“, – teigia A. Bubnelis.

„Lidl Lietuva“ atstovo teigimu, meškėnas primena ir apie tvarumą – popierinis maišelis yra tinkamas ne tik pakartotinai susidėti pirkiniams ar kitiems daiktams, bet ir jaukiems kūrybiniams užsiėmimams su šeima.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.