Skraidins iš Kopenhagos į San Franciską

Skandinavijos oro linijos SAS toliau plečia savo maršrutų tinklą ir nuo 2013 m. balandžio 8 d. pradeda vykdyti tiesioginius skrydžius iš Kopenhagos į San Franciską. Skrydžiai šiuo reisu bus vykdomi 6 kartus per savaitę.

Šiuo reisu per metus planuojama pervežti apie 125 tūkst. keleivių.<br>V. Ščiavinskas.
Šiuo reisu per metus planuojama pervežti apie 125 tūkst. keleivių.<br>V. Ščiavinskas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 9, 2012, 12:12 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 7:56 AM

Šiuo reisu per metus planuojama pervežti apie 125 tūkst. keleivių. Reisai bus vykdomi kasdien išskyrus antradienį, lėktuvai iš San Francisko kils 17:35 ir leisis Kopenhagoje kitos dienos 13:25. Iš Kopenhagos lėktuvai kils taip pat kasdien išskyrus antradienį, 12:25, o leisis San Franciske tos pačios dienos 14:24. Skrydžio laikas – 11 val. 20 min. Numatomi skrydžių laikai užtikrins geriausias jungtis su kitais miestais Skandinavijoje bei Šiaurės Europoje.

„SAS siekia užtikrinti paslaugų pasiūlą tose rinkose, kuriose mūsų keleiviai iš Šiaurės Europos regiono turi interesų. Šiaurės Amerika tampa vis populiaresne kryptimi. Ypač didelio susidomėjimo sulaukė San Franciskas bei Šiaurės Kalifornija. Naujasis mūsų maršrutas turėtų būti patrauklus tiek verslo tikslais, tiek atostogų skrendantiems keleiviams“, – teigia SAS atstovybės Lietuvoje vadovė Rūta Jucienė.

„Skrydžių į ir iš Europos skaičius ir reisų apkrovimas nuolat auga, o SAS reisas į Kopenhagą mūsų keleiviams suteiks daugiau pasirinkimo galimybių bei patogumo“, - pažymi San Francisko tarptautinio oro uosto direktorius Johnas L. Martinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.