Klube ant ratų – seksualios merginos ir lova grupiniam miegui

Jei nusibodo vakarėliai klubuose, jei įprastos pasilinksminimo vietos nebeteikia malonumo, nuo šiol siautulingus vakarėlius galėsite rengti naujame klube ant ratų. Pramogų ir verslo pasaulyje puikiai žinomas Radvilas Bubelis pristatė Lietuvoje dar nematytą pramogų vietą – autobusą, pritaikytą vakarėliams. „Šiame autobuse yra viskas, ko reikia geram pasilinksminimui – garso aparatūra, apšvietimas, striptizo stulpas bei didelė išlankstoma lova, kurioje gali gulėti visa kompanija žmonių“, - sakė verslo idėjos autorius ir pažinčių portalų savininkas R. Bubelis.

Drąsios merginos galės savo gabumus demonstruoti ant striptizo stulpo.<br>D. Umbrasas
Drąsios merginos galės savo gabumus demonstruoti ant striptizo stulpo.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

Šarūnas Meškys

Jul 20, 2012, 9:31 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 11:33 PM

R. Bubelio nuomone, tokio projekto Lietuvoje trūko jau seniai, tad šėlionėms pritaikyto autobuso investicijos turėtų atsipirkti labai greitai. 

Verslininkas šio projekto ėmėsi norėdamas išlaikyti pažinčių portalų bendruomenės įvaizdį ir atgaivinti prieš keletą metų buvusį panašų projektą. „Sunku pamatuoti naudą, kai tikslas nėra vien tik pinigai“, - sakė R. Bubelis.

Kaip teigė Radvilas, šiame autobuse telpa iki 30 žmonių, jiems sudarytos visos sąlygos jaustis patogiai. „Šio autobuso nuoma kainuos kur kas pigiau, nei keliasdešimčiai žmonių išsinuomoti kelis limuzinus“, - autobuso privalumus dėstė R. Bubelis.

Tačiau klientai, panorėję svaigiųjų gėrimų ar užkandžių, tuo pasirūpinti turės patys, nes autobusas nėra viešojo maitinimo įstaiga ir neturi licencijos alkoholiniams gėrimams

Anot R. Bubelio, tik pasirodžius šiam projektui, užsakymai pasipylė kaip iš gausybės rago: „Šios vasaros savaitgaliams autobusas jau užsakytas – žmonės vyks į festivalius, koncertus. Lietuviai noriai užsisako autobusą ir bernvakariams ar kitoms linksmybėms.“

R. Bubelis klientams žadėjo ir erotinių pramogų. Verslininkas pasakojo, kad vakarėlio autobuse metu bus galima užsisakyti ir striptizo šokėjų pasirodymą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.