Neišskrido lėktuvas iš Antalijos - gedimai šalinami

Užsakomųjų skrydžių bendrovė „Small Planet Airlines“ informuoja, kad laikantis visų skrydžio saugos reikalavimų ir norminių teisės aktų sekmadienį dieną buvo nuspręsta atidėti skrydį Antalija – Vilnius (reiso numeris LLC3526) dėl pastebėtų lėktuvo skrydžių saugos trūkumų, kurie šiuo metu jau yra šalinami specialistų.

Bendrovė prašo keleivių supratimo ir kantrybės bei tuo pačiu kompanijos vardu atsiprašo už patiriamus nepatogumus.<br>V. Ščiavinskas.
Bendrovė prašo keleivių supratimo ir kantrybės bei tuo pačiu kompanijos vardu atsiprašo už patiriamus nepatogumus.<br>V. Ščiavinskas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 13, 2012, 1:20 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 9:55 AM

Esant tokiai situacijai, skrydžio atidėjimas pasaulyje yra normali praktika, tačiau, kaip ir minėjome, tik pašalinę trukdžius, esame garantuoti, kad skrydis bus vykdomas orlaiviu, kuris yra 100 procentų tvarkingas. Tuo pačiu laiku, papildomai ieškomi kiti vežėjai, kurie galėtu įvykdyti skrydi pačiu artimiausiu metu. Susidarius tokiai situacijai bei suprasdami, kiek nepatogumų tai sukelia keleiviams, darome viską, kad jais būtų pasirūpinta - keleiviai informuoti apie savo teises, jie nuvežti atgal į viešbutį, kad nereikėtų laukti oro uoste. Priklausomai nuo vėlavimo trukmės, bus pasiūlyta gėrimų, maisto ir pan.

Bendrovė prašo keleivių supratimo ir kantrybės bei tuo pačiu kompanijos vardu atsiprašo už patiriamus nepatogumus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.