Lenkai laukia svajonių lainerio „Dreamliner“

Lenkijos aviacijos specialistai nekantriai laukia istorinio įvykio -

Netrukus LOT ženklais pažymėtas orlaivis „Boeing 787 Dreamliner“ nusileis Varšuvos oro uoste.<br>LOT
Netrukus LOT ženklais pažymėtas orlaivis „Boeing 787 Dreamliner“ nusileis Varšuvos oro uoste.<br>LOT
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Oct 1, 2012, 5:13 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 11:00 AM

„Mes didžiuojamės, kad būsime pirmasis Europos oro vežėjas, kuris pasiūlys savo klientams visiškai naują kokybę ir patogumą skrydžio metu“, - kalbėjo LOT generalinis direktorius Marcinas Pirogas.

Lenkijos žiniasklaida praneša, kad lenkams skirtas pirmasis „Boeing“ gamykloje netoli Sietlo (JAV) pagamintas „Boeing 787 Dreamliner“ (SP-LRA) jau nudažytas LOT spalvomis ir beveik paruoštas skrydžiui.

Lėktuve bus 252 vietos keleiviams. Iš jų 18 - verslo, o 21 - „Premium“ klasėje. Pastaroji klasė bus naujiena LOT lėktuvuose.

Iš viso LOT užsisakė 8 tokius naujos kartos orlaivius, kurie bus pristatyti iki 2015 metų pabaigos. Jie pakeis dabar naudojamus seno modelio „Boeing 767-300 ER“.

Naujuosius „Boeing 787 Dreamliner“ lenkai naudos skrydžiams iš Varšuvos į Niujorką, Čikagą, Torontą ir Pekiną. Svarstoma galimybė atidaryti naują maršrutą į Hanojų.

Pirmasis transatlantinis skrydis numatytas 2013-ųjų sausio 19 dieną iš Varšuvos į Čikagą. Bendrovės interneto tinklapyje jau parduodami bilietai šiam skrydžiui.

Šiemet gruodį reklamos sumetimais LOT naująjį padangių galiūną naudos skrydžiams į Prahą, Frankfurtą, Miuncheną, Kijevą, Briuselį, Budapeštą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.