ES uždraudė Irano gamtinių dujų importą

Vokietijos užsienio reikalų ministras Guido Westerwelle pranešė, kad Europos Sąjunga (ES) uždraudžia Irano gamtines dujas importuoti į ES šalis. Tokiu būdu siekiama sustiprinti spaudimą Iranui, kad šis sutiktų bendradarbiauti diskusijose dėl branduolinės programos, skelbia AP.

Be kita ko, G. Westerwelle taip pat nurodė, kad ES užsienio reikalų ministrai pirmadienį per susitikimą Liuksemburge svarsto ir kitų sankcijų įvedimą.<br>Reuters.
Be kita ko, G. Westerwelle taip pat nurodė, kad ES užsienio reikalų ministrai pirmadienį per susitikimą Liuksemburge svarsto ir kitų sankcijų įvedimą.<br>Reuters.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Oct 15, 2012, 5:42 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 2:25 AM

Be kita ko, G. Westerwelle taip pat nurodė, kad ES užsienio reikalų ministrai pirmadienį per susitikimą Liuksemburge svarsto ir kitų sankcijų įvedimą.

Didžiosios Britanijos užsienio reikalų sekretorius William Hague sakė, kad naujos sankcijos - „ženklas mūsų sprendimo, kuris padidins spaudimą“. Anot jo, spaudimas ir toliau didės „ateinančiais mėnesiais, nebent derybos būtų sėkmingos“. JAV ir sąjungininkės kaltina Iraną bandymu sukurti branduolinį ginklą. Teheranas neigia šiuos kaltinimus.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.