Uragano aptalžytame Niujorke – eilės prie degalinių

Praėjus trims dienoms po uragano „Sandy“, iki šiol nėra atkurtas degalų tiekimas Niujorko miestui. Gyventojai yra priversti naudotis viešuoju transportu, kuris irgi dar nėra atkurtas visame mieste, arba rikiuotis į rekordines eiles prie degalinių. Pasibaigus benzinui, žmonės ateina pirkti benzino pėsčiomis, su kanistrais rankose. Jų neatbaido net išaugusios degalų kainos – daug kur už litrą benzino reikia mokėti maždaug litu daugiau, nei įprastai.

Daugiau nuotraukų (1)

„Reuters“ ir lrytas.lt inf.

2012-11-02 09:35, atnaujinta 2018-03-15 17:52

„Nesibaigiantis stresas, - naujienų agentūrai „Reuters“ sakė 29 metų mokytoja Jessica Bajno. - Visą rytą važinėjau po apylinkes ieškodama veikiančios degalinės, bijodama, kad tuoj turėsiu išlipti iš mašinos ir toliau eiti pėsčiomis. Viskas uždaryta“

Kitas niujorkietis, 37 metų amžiaus Chrisas Swiftas pasakojo, kad jo bute elektra atjungta nuo pirmadienio. Ketvirtadienį nebeištvėręs vyriškis iškeliavo į Bostoną ir apsistojo ten, kol Niujorke bus atkurta tvarka.

„Nuėjau į 20 viešbučių Niujorke pėsčiomis, nes išsikrovus telefono baterijai negalėjau prisiskambinti. Deja, visi viešbučiai buvo perpildyti. Bandžiau nuvažiuoti iki draugų kitame miesto rajone, tačiau visi taksi automobiliai nebeturėjo degalų ir negalėjo manęs nuvežti“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.