Sekmadienį vakare Kauno Parodos gatvėje bus atnaujintas lengvųjų automobilių eismas

Nuo gruodžio 2 d., sekmadienio, 18 val., rekonstruojama Parodos gatve galės važiuoti ne tik viešasis transportas, bet ir lengvieji automobiliai. Transporto eismą įkalnės apačioje reguliuos šviesoforai, o K. Petrausko g. ir Vydūno al. sankryža važiuojantys vairuotojai turės dėmesingai stebėti ženklus.

Nuo gruodžio 2 d., sekmadienio, 18 val., rekonstruojama Parodos gatve galės važiuoti ne tik viešasis transportas, bet ir lengvieji automobiliai.<br>M. Patašius
Nuo gruodžio 2 d., sekmadienio, 18 val., rekonstruojama Parodos gatve galės važiuoti ne tik viešasis transportas, bet ir lengvieji automobiliai.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Nov 30, 2012, 10:16 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 12:01 AM

Šioje sankryžoje pirmenybė bus teikiama iš Vydūno alėjos į Parodos gatvę sukančiam transportui. K. Petrausko gatvėje, ties sankryža, laikinai bus įrengtas kelio ženklas „STOP“ ir tiesiai važiuojantys automobiliai turės praleisti iš Vydūno alėjos atvažiuojantį transportą.

„K. Petrausko gatve važiuojantiems vairuotojams kol kas bus sudėtinga patekti į Parodos gatvę, todėl važiuojantiems šia trasa vairuotojams rekomenduojame šiek tiek susilaikyti ir dar maždaug savaitę rinktis kitą maršrutą. Sankryžoje įjungus šviesoforus, kelio ženklas „STOP“ bus nuimtas“, – teigė Kauno miesto savivaldybės Transporto ir eismo skyriaus vedėjas Paulius Keras.

Atnaujintą transporto eismą Parodos gatvėje ir K. Petrausko gatvės bei Vydūno alėjos sankryžoje stebės kelių policininkai. Susidarius eismo spūstims, jie padės reguliuoti automobilių srautus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.