„Ryanair“ iš Kauno oro uosto skraidins į Siciliją

Europos skrydžių bendrovė „Ryanair“ šiandien paskelbė apie jau antrą 2013 m. vasaros sezono skrydžių kryptį. Nuo balandžio 1 d. iš Kauno oro uosto pradedami tiesioginiai skrydžiai į Sicilijos saloje esantį miestą Trapanį. Skrydžiai bus vykdomi du kartus per savaitę – pirmadieniais ir penktadieniais.

Nuo balandžio 1 d. iš Kauno oro uosto pradedami tiesioginiai skrydžiai į Sicilijos saloje esantį miestą Trapanį.<br>V. Ščiavinskas
Nuo balandžio 1 d. iš Kauno oro uosto pradedami tiesioginiai skrydžiai į Sicilijos saloje esantį miestą Trapanį.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 18, 2012, 1:49 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 1:38 PM

„Mums labai malonu pranešti apie antrą naują vasaros kryptį iš Kauno oro uosto. Lietuviai turės galimybę aplankyti išskirtinio grožio Sicilijos salą, skrisdami tiesioginiu maršrutu Kaunas (KUN) – Trapanis (TPS). Internetinėje skrydžių bendrovės svetainėje bilietus bus galima įsigyti jau nuo rytojaus“, – sako „Ryanair“ pardavimų ir rinkodaros vadovė Šiaurės ir Baltijos šalims Elina Hakkarainen.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: parlamentarų komentarai prieš rytinį Seimo posėdį