Naujametinę naktį Vilniuje ir Kaune važinės troleibusai ir autobusai

Naujametę naktį Vilniuje ir

Sostinėje Naujųjų metų naktį važinės dvigubai daugiau naktinių autobusų negu ankstesniais metais.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Sostinėje Naujųjų metų naktį važinės dvigubai daugiau naktinių autobusų negu ankstesniais metais.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Dec 31, 2012, 12:05 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 8:32 AM

Sostinėje Naujųjų metų naktį važinės dvigubai daugiau naktinių autobusų negu ankstesniais metais.

Iš gruodžio 31-osios į sausio 1-osios Vilniuje autobusai važiuos penkiais maršrutais: „Saulėtekis–Fabijoniškės“, „Pilaitė– Markučiai“, „Santariškės-Žemieji Paneriai“, „Fabijoniškės–Naujininkai“, „Pašilaičiai–Naujoji Vilnia“.

Naktiniai autobusai dirbs nuo 23.10 – 2.00 val. 20 minučių intervalu, o nuo 2.00 – 4.30 val. kas 40-50 minučių.

Už kelionę reikės mokėti 3 litus, bilietus parduos vairuotojai. Įprasti vienkartiniai ir terminuotieji bilietai naudojantis naktiniu transportu negalioja.

Anot Kauno savivaldybės, naujametę naktį autobusai ir troleibusai mieste kursuos ilgiau. Be naktinių autobusų ir troleibusų mieste bus organizuojami ir papildomi reisai.

„Naujųjų metų naktį Kaune kursuos ne tik naktinis viešasis transportas. Miestiečių patogumui savivaldybė organizuos ir papildomus reisus“, - teigė Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas.

Naujųjų metų naktį, nuo 22 val. iki 6 val., kursuos 1-ojo, 5-ojo, 11-ojo, ir 15-ojo maršruto troleibusai bei 1-ojo ir 4-ojo maršruto autobusai. Gruodžio 31 d. įprastu tvarkaraščiu važiuos 37N maršruto autobusai ir 13N bei 14N maršrutų troleibusai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.