Nauja skrydžių bendrovė startą skelbs vasarą

Įsitraukti į užsakomųjų skrydžių rinką bendrovė „Grand Cru Airlines“ ketina šių metų vasarą. Šios bendrovės vadovas – buvęs užsakomųjų skrydžių bendrovės „Aurela“ direktorius Valdas Barakauskas.

„Grand Cru Airlines“ verslo pradžiai planuoja įsigyti 2 turistinės klasės orlaivius “Boeing“.<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotrauka
„Grand Cru Airlines“ verslo pradžiai planuoja įsigyti 2 turistinės klasės orlaivius “Boeing“.<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-22 11:16, atnaujinta 2018-03-13 12:49

„Grand Cru Airlines“ verslo pradžiai planuoja įsigyti 2 turistinės klasės orlaivius “Boeing“.

„Grand Cru Airlines“ savo veiklą pradės užsienyje, tačiau darbo ketina duoti ir Lietuvoje veikiantiems oro uostams. Orlaivių bazę įmonė planuoja steigti Lietuvoje - Vilniaus arba Kauno oro uostuose.

Užsienio investuotojai bendrovės steigimui rinkosi ir vertino visas Baltijos šalis - Lietuva pasirinkta dėl keleto svarbių aspektų: patrauklios geografinės padėties, profesionalių, gerą patirtį sukaupusių specialistų ir ilgamečių Lietuvos aviacijos tradicijų“, - pranešė V. Barakauskas.

Naujos įmonės vadovas mano, kad jo ilgametė tarptautinė patirtis ir kontaktai suteikė galimybę pritraukti užsienio investuotojus, kurie turi kitokį požiūrį į verslą nei Lietuvos aviakompanijų savininkai. Kaip V. Barakauskas yra sakęs, su buvusiais darbdaviais - „Aurela“ - išsiskyrė požiūriai į verslą.

Pasak V. Barakausko, kol kas bendrovė laukia oro transporto veiklos pažymėjimo oro susisiekimui vykdyti ir komercinės licencijos. Reikiamus dokumentus jis tikisi gauti šių metų gegužę, tada įmonė galės plačiau atskleisti savo verslo planus ir vietos rinkai pristatyti įmonės investuotojus.

Registrų centro duomenimis, vienintelė “Grand Cru Airlines” akcininkė yra Kauno bendrovė “Legalit”. Po 50 proc. jos akcijų valdo advokatė Eglė Arlauskytė ir bendrovė “Baltic Business Development”, kurios 100 proc. akcijų priklauso Reginai Guliukaitei.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.