Anglijos lietuviai įstrigo oro uoste

Sudėtingos oro sąlygos Anglijoje įkalino lietuvius, ketinusius sekmadienio vakarą grįžti į Lietuvą. Vakare į Vilnių iš Lydso turėjusio išskristi „Ryanair“ lėktuvo reisas buvo atšauktas. Oro uoste pradžioje pasirodė informacija, kad reisas vėluos, tačiau galiausiai buvo atšauktas.

Daugiau nuotraukų (1)

Marius Jokūbaitis

Mar 24, 2013, 8:02 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 9:52 AM

Tarp keleivių – daug šeimų su mažamečiais vaikais ir kūdikiai. Oro uoste įstrigę keleiviai portalui lrytas.lt teigė kol kas nežinantys, ką toliau daryti. Jiems buvo išdalinti lapeliai su rezervacijos numeriais. Ir pasiūlyta skambinti į Airijoje esančią „Ryanair“ būstinę.

Vilniaus oro uoste taip pat įstrigo virš šimto lietuvių, ketinusių šįvakar skristi į Lydsą. Iš šio miesto vėluoja arba atšaukta ir daugiau skrydžių. Kurį laiką oro uostas buvo visiškai uždarytas.

Šiaurės bei vidurio Anglijoje pastarosiomis dienomis iškrito daug sniego, nebeveikia dalis mokyklų, sudėtingos sąlygos ir keliuose. Britų spauda rašo, kad šių metų kovas – šalčiausias per 25 metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.