Rusijos oro bendrovė ketina skraidyti į Kauną

Rusijos oro bendrovė „Rusline“ svarsto nuo vasaros iš Maskvos skraidyti ne tik į Palangą, kaip jau skelbta anksčiau, bet ir į Kauną.

Daugiau nuotraukų (1)

Aida Murauskaitė

Apr 9, 2013, 12:44 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 2:39 PM

Jei planai pasitvirtintų, iš Kauno tiesiogiai pasiekti Maskvos Domodedovo oro uostą būtų galima nuo birželio vidurio dukart per savaitę.

Tarptautinio Kauno oro uosto (TKOU) laikinoji vadovė Jūratė Baltrušaitytė tokių žinių kol kas nepatvirtina.

„Labai tikiuosi, kad turėsime ir Maskvos kryptį, bet dar negaliu to patvirtinti. Derybos vienu metu vyksta bent su dviem oro bendrovėmis. Tad kol neperšokome griovio, nesakysiu „op“, - kalbėjo J. Baltrušaitytė.

Prieš porą metų Kauną ir Maskvą oro keliu sujungti buvo užsimojusi Rusijos bendrovė „IrAero“, bet ilgainiui tokie planai žlugo. „Rusline“ vasarą sugrįš ir į Palangos oro uostą. Birželį jie skraidins kartą per savaitę – sekmadieniais. Kaip sakė Tarptautinio Palangos oro uosto vadovė Jolanta Jucevičiūtė, pamatę, kokie paklausūs bilietai, rusai nutarė pridėti papildomą reisą. Tad nuo liepos 21-osios lėktuvai Baltijos jūros kurorte leisis dukart – abu kartus sekmadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.