Į Lietuvą atvyko seras R. Bransonas

Į Lietuvą atvyko vienas garsiausių pasaulio verslininkų, Jungtinės Karalystės seras Richardas Bransonas. Jo lėktuvas “Falcon 50” Kauno oro uoste nusileido šeštadienį po 23 val. 

Britų milijardierius R. Bransonas atvyko dalyvauti išskirtiniame verslo lyderių renginyje”Forum One”, vykstančiame “Žalgirio” arenoje.<br>"Reuters"
Britų milijardierius R. Bransonas atvyko dalyvauti išskirtiniame verslo lyderių renginyje”Forum One”, vykstančiame “Žalgirio” arenoje.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Jun 1, 2013, 11:39 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 12:17 AM

Britų milijardierius, kompanijos "Virgin" vadovas atvyko dalyvauti išskirtiniame verslo lyderių renginyje ”Forum One”, vykstančiame “Žalgirio” arenoje.

Tarptautinės įžymybės ir kone britų didvyrio turtas šiandien vertinamas 895 milijonais svarų sterlingų (3,6 mlrd. litų), o jo pavardė puikuojasi turtingiausių Didžiosios Britanijos žmonių sąraše. 

R. Bransonas, paklaustas, kokia yra jo sėkmės paslaptis, dažniausiai atsako, kad tai tiesiog troškimas mėgautis gyvenimu.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.