„Air Lituanica“ bilietai – jau prekyboje

Vilniaus savivaldybės kuriama skrydžių bendrovė „Air Lituanica“ ketvirtadienį pradėjo pardavinėti bilietus. Pigiausi bilietai skrydžiams į Briuselį, Amsterdamą ir Berlyną ir atgal šią vasarą šiuo metu kainuoja 620-640 litų.

Lietuviškoji bendrovė leidimų skraidyti dar neturi, tačiau bilietus pardavinėja.<br>Įmonės vizualizacija
Lietuviškoji bendrovė leidimų skraidyti dar neturi, tačiau bilietus pardavinėja.<br>Įmonės vizualizacija
Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Čerkauskas

Jun 6, 2013, 10:03 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 8:33 PM

Po kelių dienų bilietus bus galima įsigyti tiesiogiai kompanijos svetainėje internete, o šiandien juos jau galima užsisakyti per kelionių agentūras ir Estijos avialinijų portale.

Bilietai į Briuselį, Amsterdamą ir Berlyną ir atgal pardavinėjami po 180-185 eurus.

Nuo birželio 30 dienos „Air Lituanica“ skraidins iš Vilniaus į Briuselį. Skrydžiai bus vykdomi kiekvieną dieną – išvykimas iš Vilniaus 18 val. 30 min., išvykimas iš Briuselio – 20 val. 35 min. Kelionė į vieną pusę truks 2 val. 20 min.

Nuo liepos 8 dienos „Air Lituanica“ organizuos kasdienius skrydžius į Amsterdamą. Lėktuvas kils iš Vilniaus kiekvieną rytą 6 val. 25 min., iš Amsterdamo į Vilnių – 10 val. Kelionės trukmė – 2 val. 15 min.

Nuo rugpjūčio 5 dienos „Air Lituanica“ pradės skrydžius iš Vilniaus į Berlyną. Pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais ir sekmadieniais „Air Lituanica“ lėktuvas iš Vilniaus kils 13 val. 55 min., iš Berlyno – 15 val. 10 min. Skrydis truks 1,5 val.

„Air Lituanica“ keleiviams siūlys trijų tipų bilietus: „Eco Travel“ bilietai skirti norintiems sutaupyti, „Flexi Travel“ skirti tiems, kuriems reikalingas lankstumas – šiuos bilietus įsigiję keleiviai galės keisti skrydžio laiką pasikeitus kelionės planams. „Club“ tipo bilietai siūlomi ieškantiems  komforto – „Air Lituanica“ suteiks galimybę laukti skrydžio verslo klasės laukiamuosiuose, greitos saugumo patikros paslaugą, o pasikeitus kelionės planams, bilietus bus galima grąžinti

„Air Lituanica“ šią savaitę pranešė, kad veiklos pradžioje bilietus platins per „Estonian air“ sistemas.

„Air Lituanica“ skelbia, kad pasinaudodama estų oro linijų sutartimis su kitomis kompanijomis galės pasiūlyti jungiamuosius skrydžius į daugiau nei 100 miestų.

„Komercinio bendradarbiavimo su „Estonian Air“ dėka pradedame bilietų prekybą per „Estonian Air“ bilietų platinimo kanalus, – sako „Air Lituanica“ direktorius Erikas Zubrus. – Bilietai jau yra bilietų pardavimo sistemose, tad vienose kelionių agentūrose šiandien, kitose – ryt-poryt jau bus galima jų įsigyti, o po keletos dienų bilietus bus galima įsigyti ir tiesiogiai, per „Air Lituanica“ interneto svetainę.“ 

„Air Lituanica“ taip pat baigė derinti ir pasirašė susitarimą dėl orlaivio nuomos iš „Estonian Air“. Iki birželio 30 dieną numatyto pirmojo „Air Lituanica“ skrydžio į Briuselį, Vilniaus oro uostą pasieks estų lėktuvas „Embraer 170“, nudažytas „Air Lituanica“ prekės ženklo spalvomis.

Kitas orlaivis „Embraer 175“, nuomojamas tiesiogiai iš gamintojo, taip pat pasieks Vilnių panašiu metu.

Tiesa, leidimo skraidyti lietuviškoji aviakompanija dar neturi. Jį tikimasi gauti artimiausiu metu.

Sekite verslo naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.