„Energijos tiekimas“ tieks elektros energiją klientams Latvijoje ir Estijoje

Nepriklausomas tiekėjas „Energijos tiekimas“ nuo rugpjūčio pradės tiekti elektros energiją klientams Latvijoje ir Estijoje. Pirmieji bendrovės klientai šiose šalyse – Lietuvos Respublikos ambasados, įsikūrusios Rygoje ir Taline.

Pasak A. Juozaponio, veikla Latvijoje daug nesiskirs nuo veiklos Lietuvoje, nes kainų lygis bei rinkos išsivystymas kaimyninėje šalyje yra panašus į Lietuvos.<br>Įmonės nuotrauka
Pasak A. Juozaponio, veikla Latvijoje daug nesiskirs nuo veiklos Lietuvoje, nes kainų lygis bei rinkos išsivystymas kaimyninėje šalyje yra panašus į Lietuvos.<br>Įmonės nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-31 17:22, atnaujinta 2018-03-02 11:44

Ambasadoriaus Estijoje Neilo Tankevičiaus teigimu, elektros energijos tiekėjų plėtra į kitas Baltijos šalis yra žingsnis link visiškos integracijos į Europos Sąjungos rinką.

Bendrovės pranešime spaudai cituojamas „Energijos tiekimo“ generalinis direktorius Algirdas Juozaponis pabrėžia, kad veiklos Estijoje ir Latvijoje pradžioje bus orientuojamasi į smulkius ir vidutinio dydžio klientus, taip pat įmones, kurios veiklą vykdo keliose Baltijos šalyse.

Pasak A. Juozaponio, veikla Latvijoje daug nesiskirs nuo veiklos Lietuvoje, nes kainų lygis bei rinkos išsivystymas kaimyninėje šalyje yra panašus į Lietuvos. Tuo metu Estijoje vartotojų informuotumas apie laisvos rinkos galimybes yra gerokai didesnis, be to, puikiai veikia duomenų saugojimo ir apsikeitimo tarp rinkos dalyvių sistema.

Ji nepriklausomiems tiekėjams suteikia galimybę konkretiems vartotojams pateikti geriausiai jų poreikius atitinkančius komercinius pasiūlymus. Taip pat Estijos vartotojai palankiau žiūri į kainodarą, susietą su kainomis elektros biržoje, bei kitus sudėtingesnius kainų paketus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.