„Klaipėdos naftos“ terminale naujos rūšies kuras neužsibuvo

Bendrovė „Klaipėdos nafta“ pirmą kartą savo veiklos istorijoje sėkmingai priėmė įmonių „Lukoil Baltija“ ir „Neste Lietuva“ naujos rūšies krovinį – dyzelinį kurą, į kurį įmaišyta biologinio priedo.

E.Petkutės nuotr.
E.Petkutės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 20, 2015, 10:26 AM, atnaujinta Oct 25, 2017, 4:34 AM

Savaitgalį per „Klaipėdos nafta“ terminalą perkrautas naujas bendrovių UAB „Lukoil Baltija“ ir UAB „Neste Lietuva“ produktas – dyzelinis kuras su bio dalimi (NExBTL). Priimtas iš tanklaivio naujojo naftos produkto kiekis sudarė apie 9 tūkst. tonų.

„Nors naftos terminalas ir yra geografiškai patrauklioje vietoje bei gali teikti itin profesionalių, operatyvių paslaugų, tačiau bendrovė nuolat ieško galimybių, kaip reaguoti į rinkoje vykstančius pokyčius. Dėl to partneriams išreiškus poreikį krauti naujos rūšies naftos produktą, bendrovė greitai ir efektyviai reagavo į technologinių galimybių pritaikymą tokios krovos vykdymui“, – sakė „Klaipėdos nafta“ generalinis direktorius Mantas Bartuška.

Pasak bendrovės vadovo, sėkmingai atlikus naujojo produkto perkrovą tikėtina, jog šios rūšies kuras nuolat pasieks naftos terminalą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.