Smulkieji investuotojai – prieš „City Service“

Smulkieji investuotojai bandys

„City Service“ ketina pasitraukti iš Vilniaus biržos<br>A.Barzdžiaus nuotr.
„City Service“ ketina pasitraukti iš Vilniaus biržos<br>A.Barzdžiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2015-10-19 09:14, atnaujinta 2017-10-09 07:19

„Svarstome galimybę burti investuotojų grupę, kuri teisiniu keliu siektų didesnės kainos – susidomėję dėl to turėtų kreiptis į Investuotojų asociaciją. Tuo tarpu pagrindinis akcininkas turėtų pamastyti, ar verta dėl kelių procentų veltis į ginčus su smulkiaisiais ir į Varšuvą ateiti su dėme, kad smulkiųjų interesų bus paisoma tik tuomet, kai tai naudinga stambiajam“, – „Verslo žinioms“ sakė Investuotojų asociacijos direktorius Tomas Pilipavičius.

„Iš pradžių to paties akcininko atstovai pareiškia apie ketinimus delistinguotis iš Vilniaus biržos ir praneša, kad siūloma kaina bus tokia, tačiau vėliau pagrindinis akcininkas balsuoja prieš tokį sprendimą. Nesuprasdami kas vyksta, smulkieji nebemato motyvų laikyti akcijas ir jas pardavinėja, taip numušdami kainos vidurkį. Jam sumažėjus, tie patys „Icor“ atstovai dar kartą pakartoja ketinimus trauktis iš Vilniaus biržos ir listinguotis Varšuvoje ir šis gudravimas leidžia sutaupyti pinigų smulkiųjų sąskaita“, – dienraščiui aiškino T. Pilipavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.