„Statoil“ kelia plovyklas į aukštesnį lygį

Vienas didžiausių Lietuvoje degalinių tinklų „Statoil“ kelia kokybės kartelę automatinių plovyklų paslaugai. Bendrovė, valdanti 37-ias plovyklas, į jų modernizavimą šiemet investavo apie 650 tūkst. eurų – atnaujinta ne tik įranga ir šepečiai, bet ir pradėtas naudoti naujos kartos vaškas „RainTecs“, kuris vertinamas kaip labiausiai ištobulinta automobilių vaškavimo priemonė automatinėms plovykloms.

Vienas didžiausių Lietuvoje degalinių tinklų „Statoil“ kelia kokybės kartelę automatinių plovyklų paslaugai.
Vienas didžiausių Lietuvoje degalinių tinklų „Statoil“ kelia kokybės kartelę automatinių plovyklų paslaugai.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Nov 10, 2015, 8:00 AM, atnaujinta Oct 5, 2017, 2:08 AM

„Nuolatinėmis investicijomis siekiame užtikrinti, kad „Statoil“ automatinėse plovyklose automobiliai būtų plaunami kokybiškiausiai. Šiemet „8-iose plovyklose sumontavome naują plovimo įrangą, likę plastikiniai šepečiai pakeisti į minkštus tekstilinius – pastarieji yra švelnūs automobiliams, labiau tausoja jų paviršių ir nepalieka pėdsakų. Nuo šiandien taip pat pradėjome naudoti pirmaujančio automatinės plovimo įrangos bei specializuotos chemijos gamintojo Vokietijos įmonės „Washtec“ vašką, kuriuo padengti automobiliai ne tik labiau blizga ir ilgiau išlieka švarūs, bet ir užtikrina geresnį matomumą vairuotojui važiuojant per lietų“ – sakė „Statoil“ rinkodaros direktorė Renata Timoščik.

Visame „Statoil“ plovyklų tinkle vietoje klasikinio vaško pradėtas naudoti unikalios formulės vaškas „RainTecs“ pasižymi itin efektyviomis vandens bei nešvarumų atstūmimo savybėmis, leidžiančiomis ilgesnį laiką išsaugoti švarų automobilio paviršių bei užtikrinančiomis geresnį matomumą lyjant lietui. Ši priežiūros priemonė taip pat stabdo oksidacijos procesus (koroziją) bei saugo nuo išorės poveikių, skatinančių dažų išblukimą ir priešlaikinį senėjimą – pavyzdžiui, nuo rūgštaus lietaus, išmetamųjų dujų, dervų, suodžių, purvo, paukščių išmatų, druskos ir ultravioletinių spindulių daromo neigiamo efekto. Transporto priemonės vaškavimas „Statoil“ plovyklose yra atliekamas pasirinkus „Super“ arba „Premium“ plovimo programas.

Šiuo metu „Statoil“ tinkle yra 37 plovyklos 14-oje Lietuvos miestų. Automobilius jose galima nusiplauti bet kuriuo paros metu, pasirenkant vieną iš keturių skirtingo lygio plovimo programų – nuo „Express“ iki „Premium“. Šie plovimai taip pat yra pritaikomi skirtingiems sezonams.

„Statoil“ yra viena iš mažmeninės prekybos naftos produktais lyderių Lietuvoje, valdanti 78 degalinių tinklą: 65 visapusio aptarnavimo „Statoil“ degalines ir 13 automatinių „Statoil 1-2-3“ degalinių, taip pat vieną „Statoil“ patogaus apsipirkimo parduotuvę Vilniuje.

Apie „Alimentation Couche-Tard Inc.“

„Alimentation Couche-Tard Inc.“ yra Kanados patogaus apsipirkimo parduotuvių (angl. convenience store) verslo industrijos lyderė. Šiaurės Amerikoje „Couche-Tard“ pagal valdomų parduotuvių skaičių yra didžiausias nepriklausomas tokių parduotuvių operatorius. Europoje „Couche-Tard“ turi didžiausią patogaus apsipirkimo parduotuvių tinklą ir pirmauja transportui skirtų degalų mažmeninės prekybos srityje Skandinavijoje bei Baltijos šalyse, taip pat plečiasi Lenkijoje.

Šiaurės Amerikoje ACT tinklas apima beveik 8 tūkst. parduotuvių, iš kurių 6,5 tūkst. – degalinės. Čia dirba apie 80 000 darbuotojų. Europoje kanadiečiams priklauso „Statoil Fuel & Retail“ kompanija, turinti 2 229 prekybos taškus, kurių didžioji dalis – pilno aptarnavimo degalinės, taip pat automatinės degalinės. Europoje ACT valdomoje įmonėje dirba apie 19 tūkst. darbuotojų.

Apie 4,7 tūkst. „Circle K“ prekės ženklu pažymėtų parduotuvių ACT valdo frančizės pagrindu dvylikoje pasaulio šalių (Kinija, Guamas, Hondūras, Hong Kongas, Indonezija, Japonija, Makau, Malaizija, Meksika, Filipinai, Jungtiniai Arabų Emiratai bei Vietnamas).

„Couche-Tard“ yra Kanados bendrovė, kurios akcijomis prekiaujama Toronto vertybinių popierių biržoje (TSE: ATD.A and ATD.B).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.