Rusai Klaipėdos naftos terminalą išrinko geriausiu

Valstybei priklauso 72,32 proc. „Klaipėdos naftos“ akcijų.

„Klaipėdos naftos“ terminalas sulaukė įvertinimo Rusijoje.
„Klaipėdos naftos“ terminalas sulaukė įvertinimo Rusijoje.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 1, 2015, 10:51 AM, atnaujinta Oct 1, 2017, 10:08 PM

Kas trečius metus organizuojamoje geriausių Rusijos, NVS ir Baltijos šalių naftos terminalų ir talpyklų parkų apdovanojimų ceremonijoje „Naftos terminalas 2015“ „Klaipėdos nafta“, valdanti 450 tūkst. kub. m talpyklų parką Klaipėdoje, 340 tūkst. kub. m Subačiaus kuro bazėje ir suskystintųjų gamtinių dujų terminalą, gavo pagrindinį apdovanojimą „Grand Prix 2015“.

Anot organizatorių, tai rodo, kad bendrovė yra savo veiklos etalonas visiems rinkos dalyviams.

„Klaipėdos nafta“ tapo laureate ir nominacijoje „Tvarumas 2015“. Šis apdovanojimas skirtas už 8-10 terminalo veiklos metų laikotarpį, per kurį iš esmės nesikeitė bendrovės santykis su klientais ir esminės bendradarbiavimo sąlygos.

Pasak „Klaipėdos nafta“ generalinio direktoriaus Manto Bartuškos, šie įvertinimai svarbūs tuo, kad bendrovė dirba su didele rinka, daugelį metų kuria ir išlaiko stabilius santykius su Rusijos, Baltarusijos klientais, kasmet investuoja į įrangos tobulinimą, technologinių procesų modernizavimą bei lankstumą.

„Kitų metų investiciniuose planuose numatyta bendrovės terminalo talpyklų parko plėtra. Ji reikalinga tam, kad galėtume dar labiau plėsti savo klientų ratą ir patenkinti augančius rinkos poreikius“, – sakė M. Bartuška.

Šis kongresas – vienas svarbiausių Rusijoje organizuojamų pramonės renginių, kasmet pritraukiantis daugiau nei 350 delegatų iš daugiau nei 25 šalių (Rusijos, NVS, Europos, Amerikos ir Azijos).

Valstybei priklauso 72,32 proc. „Klaipėdos naftos“ akcijų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.