Verslas kuria elektromobilių įkrovos tinklą

Naujos elektromobilių stotelės pastatytos Nidoje, netrukus įsikrauti elektrinio automobilio baterijas bus galima ir Palangoje. Bendrovė „Elektromobiliai“, valdanti įkrovos stotelių tinklą „autoPildyk“, nusiteikusi elektrifikuoti ir daugiau Lietuvos miestų, rašo „Verslo žinios“. 

Naujos elektromobilių stotelės pastatytos Nidoje, netrukus įsikrauti elektrinio automobilio baterijas bus galima ir Palangoje.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Naujos elektromobilių stotelės pastatytos Nidoje, netrukus įsikrauti elektrinio automobilio baterijas bus galima ir Palangoje.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 8, 2017, 10:05 AM, atnaujinta Jun 8, 2017, 10:09 AM

Nidoje jau pradėjo veikti viena greitos įkrovos stotelė, netrukus bus atidarytos dar dvi. Viena įkrovos stotelė greitai pradės veikti Palangoje, viešbučio „Gabija“ teritorijoje, o vasaros viduryje Palangoje bus atidaryta dar viena stotelė, taip pat stotelė atsiras Kryžkalnyje, planuojama ir tolimesnė plėtra. 

„Plečiame tinklą į Šiaulių pusę, todėl viena stotelė bus įrengta per vidurį tarp Kryžkalnio ir Šiaulių. Šią savaitę pradės veikti įkrovimo stotelė Šiaulių prekybos centre „Saulės miestas“, – teigia įmonės vadovas Nerijus Rakauskas. Planuose – pora įkrovos stotelių Panevėžyje, Ukmergėje, taip pat Kaune ir Alytuje.   

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.