Aiškiaregė: „Protingi verslininkai prieš krisdami pasitiesia kilimą“

Klestintis verslas ir konkurentų pripažinimas, prabangūs namai, kuriuose namų židinį kūrena gražuolė žmona, užmiesčio vila, kurioje turiningai leidžia laisvalaikį vaikai, galingas automobilis, kuriuo grožisi nepažįstami praeiviai, laikrodis už dešimtis tūkstančių litų – toks pasakiškas gyvenimas itin retai turi laimingą pabaigą. Labai dažnai galingi verslininkai patiria tragiškus nuopuolius, kurių patys negali niekaip paaiškinti. Ką bendro su nelaimėmis versle turi burtai, užkalbėjimai ir magija, kalbamės su Karališkos pranašautojų gildijos Lietuvoje vadove Gerda Red, kuri Vokietijoje buvo įtraukta į geriausių pasaulio pranašautojų dešimtuką ir yra nusipelniusi Izraelio tarologė.

Daugiau nuotraukų (1)

Viktorija Kuliomina

Aug 5, 2012, 9:27 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 2:03 PM

- Ko dažniausiai ateina verslininkai?

- Juos kamuoja klausimas, kodėl viskas pradėjo griūti ir nesisekti. Labai dažnai tos nesėkmės neateina po vieną ir tai yra vadinama septyniomis nelaimėmis. Pradeda nesisekti ne tik versle, bet ir asmeniniame gyvenime, ypač nukenčia santykiai su vaikais. Dažnai pablogėja sveikata.

- Gal galėtumėte papasakoti, kaip atrodo susitikimas su klientu, kuris turėjo sėkmingą verslą ir staiga jo neteko.

- Jis tyliai pravėrė mano būrimo salono duris, muistėsi.Iš karto supratau, kad jis iš tų, kurie netiki. Gražus, žilstelėjęs, estetas. Rankos inteligento, mandagaus tono.Uždegu žalią žvakę, žinau - kalbėsim apie pinigus.

Išdedu kortas, jos pradeda pasakoti, kas nutiko. Buvo namas, puikūs vaikučiai, žmona, kelionės, brangus visureigis, įmonėje dirbo daug darbuotojų, jis turėjo solidžią sąskaitą banke, draugų.

Ir staiga – bankrotas. Pinigai tarsi piltuvėlis pradėjo tekėt iš sąskaitų, mokesčiai slėgė, užsakovai ir partneriai nesilaikė žodžio. Vykstant seansui, verslininkas prisipažino, kad buvo ženklų, kurių jis nepastebėjo arba tiesiog ignoravo.

Vyras prisiminė, kad kabinete prie spausdintuvo, ant palangės, stovėjo graži gėlė monstera. Jis niekaip nesuprato, kodėl augusi tiesiai, jo mylima gėlė pakrypo ir pradėjo džiūti. Tuo pat metu prasidėjo verslo griūtis - iš prabangaus biuro teko kraustytis į gerokai mažesnį priemiestyje, daugelį darbuotojų reikėjo atleisti.

Kraustydamasis verslininkas ilgai ir gailiai nužiūrinėjo gėlę ir pastebėjo išlindusią šaknį. Priėjęs arčiau išvydo, kad kyšo popieriaus gabalėlis, patraukęs už jo, pakraupo. Šaknys buvo įsiraizgiusios į jo paties nuotrauką.

- Tai žmogus dažnai susigriebia, kai jau beveik nebeturi, ko prarasti?

- Taip, verslininkas iš pradžių galvoja, kad tai gali būti kažkoks atsitiktinumas, kad taip negali būti, kad jam to niekada nebus. Kaip strutis galvą į smėlį įkiša ir galvoja, kad praeis. Bet paprastai, kai užeina ta nesėkmių juosta, ji savaime neatsitraukia.

- Vis dėlto, kas verslininkus vyrus ar vadoves moteris priverčia ateiti, net jei jie netiki burtais? Ypač vyrai prabilus apie magiją mėgsta rėkti, kad tai visiška nesąmonė ir pramanai.

Dažniausiai verslininkai pasitaria su draugais. Tradiciškai klausosi vyresnių verslininkų, kurie patyrė ir pakilimus, ir nuopolius. Jie ir pasako, kad yra toks dalykas – prognostika, kuris reiškia matymą. Tai daug senesnis dalykas už prostituciją.

Yra žmonės, kurie turi dovanas aiškiaregystės, pramatymo ir dirba vienais arba kitais metodais: runom, rutuliu, tirščiais. Jie pramato ir gali paaiškinti, kas vyksta, kodėl ir ką daryti. Protingi verslininkai pasitiesia kilimėlį, žinodami, kad grius.

Net Napoleonas turėjo patarėją Madam Le Normand, kuri už savo pranašystes buvo labai vertinama, bet užsitarnavo nemalonę pasakiusi, jog Napoleonas pralaimės karą ir neužkariaus pasaulio.

Ir dabar mūsų Seimo nariai lankosi pas aiškiareges ir klauso jų konsultacijų.

- Ar daug verslininkų ateina konsultuotis?

- Iš šimto procentų mano klientų – kokie 25 procentai. Jie ateina su savo darbuotojų bylomis, nuotraukomis. Nagrinėja, kuris darbuotojas neša sumaištį kolektyve, ko iš kurio laukt, kurį priimti, kurį atleisti, kuriuo galima pasitikėti, kuriam galima duoti pareigybes. Taip daro protingi verslininkai.

- Papasakokite plačiau, kokiais būdais yra naikinami verslininkai.

- Verslininkai dažniausiai išsiaiškina konkurentus. Tik stiprūs žmonės pritraukia pinigus, todėl juos norima energetiškai nušluoti. Anksčiau buvo labai paprasta: kunigaikščių laikais turtuoliai buvo nuodijami, o šiais laikais yra bandoma pažeisti energetinį apvalkalą. Konkurentai pasamdo žmogų, kuris pasiunčia užsakytam žmogui negatyvą.

- Kokie metodai taikomi, galbūt yra atliekami ritualai?

- Parapsichologijos akademijoje dėsčiau laidotuvių magiją, kuri yra labai galinga ir ją naudoja dažnai verslą užgrobti trokštantys žmonės. Ta magija daroma su numirusiuoju. Po jo galva yra padedama konkurento nuotrauka ir po tam tikro laiko, jis pradeda sirgti sunkiomis ligomis, nebeturi laiko rūpintis savo verslu ir palieka rinkoje laisvą vietą.

Taip pat ritualai yra atliekami su žeme iš kapų, juostomis, skirtomis nuleisti karstui, vandeniu ir muilu skirtu plauti lavoną. Yra labai daug būdų paveikti sveiką žmogų, todėl labai baisu šiais laikais turėti priešų.

- Kaip apsisaugoti nuo panašių išpuolių? Gal yra praktiškų ir lengvų būdų apsisaugoti nuo energetinių atakų?

- Pirmiausia, geriausia verslą daryti vienam, kaip rodo mano būrėjos patirtis, nes jeigu tik yra akcininkas – tai partneriai taps priešais, nes ir tėvas su sūnum akcininkai tampa priešais. Akcijos yra nedalomas dalykas, dėl jų vyksta labai daug karų ir ginčų.

Taip pat verslininkui ar verslininkei reikėtų turėti apsaugą. Tai gali būti amuletai talismai, kurie yra daromi kiekvienam žmogui individualiai. Turi būti apsaugota kaklo zona, širdies raizginys. Nereikėtų aplaidžiai žiūrėti į papauošalus, ypač tuos, kuriuos nešiojame ant kaklo.

Patartina naudotis pinigų magija. Nenusilenkti pinigams, bet juos truputėlį gerbti. Tam tikra tvarka sudėti į piniginę, juos pasiskaičiuoti, neskolinti jokiu būdu, nes tada pinigai nuteka, išteka, jie pradeda bėgti nuo savo šeimininkų. Niekam negalima skolinti ypač vakarais, po 18 val. Geriau padovanoti, nei skolinti, nes taip įsigysi priešų. Yra labai daug nužudytų verslininkų, nes jie skolino pinigus. Tam, kad nereikėtų grąžinti skolos, jie būna nužudomi.

Jokiais būdais pinigų negalima lenkti. Jie turi būti tiesiai sudėti. Pirmiausia, didžiosios kupiūros po to mažėjančia tvarka. Jokiais būdais negalima dėti banko kortelių su pinigais. Taip pat draudžiama į piniginę dėti šeimos narių nuotraukas.

Moterims reikėtų vilkėti raudonus apatinius, tuomet niekam nepavyks jų užkalbėti, nužiūrėti ir energetiškai atakuoti.

Taip pat reikia laikytis tam tikros ritualikos, daryti gerus darbus, per daug nesigirti, neatskleist iki galo savo kortų, kažkiek aukoti nuo savo pelno.

- Kaip vadovui reiktų saugoti savo kabinetą?

- Yra paprasčiausi būdai – prie durų pasikabinti apsaugą, ant stalo pastatyti veidrodėlį su atspindinčia puse į duris. Natūralūs akmenys atmuša negatyvią energetiką: ametistas, rožinis kvarcas, kalnų krištolas, figūrėlės padėtos ant darbo stalo irgi labai padeda. Vadovo kabinete turėtų būti pinigų medis. Direktorius jokiu būdu negali sėdėti nugara į duris.

- Sakoma, kad mintys ir pasakyti žodžiai materializuojasi. Kokių frazių nepatartina vartoti?

- Ypatingų nurodymų nėra, bet nelabai naudinga dažnai vartoti veiksmažodžius su priešdėliu „ne“. Taip pat neigiamos mintys apie kitus ir save, gali nulemti nesėkmę.

- Yra toks prietaras, kad negalima plautis galvos egzamino ar kontrolinio dieną. Ar versle, tarkime, pasirašant sutartį, taip pat yra taisyklių?

Pasirašant sutartį būtina atsižvelgti į mėnulio dienas. Negalima pasirašyti sutarčių per voro, gyvatės dieną. Tai yra 15, 19, 24 mėnulio dienos. Reikia žiūrėti, kad dienos būtų pozityvios, nebūtų mėnulio ar saulės užtemimo. Patartina vengti pilnaties. Palankus yra pilnėjantis mėnulis.

Būtina kreipti dėmesį į ženklus – į kolektyvinę sąmonę. Žmogus, o ypač verslininkas, turi labai gerai išvystytą intuiciją ir pats pajunta, ko nedaryti. Taip pat negalima ignoruoti sapnų.

- Lietuvos verslo istorijoje buvo atvejų, kai vienas verslo partneris kitam pradeda kenkti lėlių pagalba. Kaip tai veikia?

- Vudu lėlės yra labai populiarios. Ant jų galima padaryti didelę magiją. Nereiktų dalinti savo nuotraukų. Fotografuotis reikia sudėjus pirštus - smilių su nykščiu. Taip pat reiktų kryžiuoti kojas. Taip padaroma apsauga ir uždaroma energetika. Negalima mėtyti savo plaukų, nagų ir asmeninių daiktų.

Vudu lėlės dabar yra laisavi pardavinėjamos, net parodomi taškai, kur durti. Pridedami aukos plaukai, nagai, daiktai, užrašomas vardas ir pavardė. Vudu savarankiškai žmonės įsigyja internetu arba patys pasigamina. Būna lipdo iš miltų ar varško. Ant lėlės kartais užvarina net pasirinkto žmogaus seilių. Lėlė badoma yra nuo pusės trijų nakties iki kol sugieda gaidžiai. Tai yra velnio valandos, nes tuomet žmogus yra silpnas, jis užmiega, palieka savo kūną – tada jis yra veikiamas energetiškai, vyksta energetinės atakos.

O tada ir nutinka dalykai, kad sėkmingam verslininkui staiga sustoja širdis ar nutinka kita nelaimė.

Ir vat tokie dalykai, kad buvo verslininkas, sėkmingas ir staiga sustojo širdis. Sustojo širdis, tai jau yra tokia diagnozė, kad ezoterikai žino, kad tokio dalyko nebūna. Čia jau yra energetinė ataka – sustojimas širdies.

- Kokie būna simptomai, kai prieš žmogų naudojama energetinė ataka ar net magija?

- Žmogus pradeda krūpčioti naktimis, šokinėt, jausti lyg jį kažkas bado, atsiranda pigmentinės dėmės, silpnumas. Pradeda matyti prieš akis veidą. Tarp kitko į šitą veidą reikėtų labai atkreipti dėmesį. Prasideda neaiškūs sapnai. Gali būti, jog žmogus lygioje vietoje susilaužo koją arba ranką. Tai irgi labai didelis ženklas, kad jus prakeikė ir užkeikė.

- Ar užkeikimus ir prakeikimus galima pašalinti?

- Nesutvarkomas yra tik giminės prakeiksmas, o visa kita galima išspręsti. Jeigu brolis užkeikė brolį, tai gali žmogus kankintis iki gyvenimo pabaigos. Kitus dalykus galima sutvarkyti.

Tam yra specialistai, jie savęs nesireklamuoja. Yra daug būdų, bet viskas priklauso nuo magijos stiprumo: ar tai yra užkeikimas, prakeikimas, nužiūrėjimas, užkalbėjimas, apžavai. Negatyvaus poveikio yra labai daug rūšių. Dar moteriška magija...

- Ar dažnai meilužės imasi burtų?

- Dažnai vyrai susiranda meilužę darbe, pavyzdžiui, sekretorę. Labai daug tų moterų padaro magiją, kad direktorius į jas įsimylėtų. Jai labai paprasta tai padaryti, nes ji nešioja kavą, ji gali kažko įpilti. Vandenį galima užkalbėti.

Sekretorė, padėjėja ar asistentė dažnai mato viršininką todėl turi daug progų. Yra naudojami net žodžiai, posakiai, kurie turi labai didelę magiją. Dabar labai populiaru, kad jauna sekretorė padaro, kad vadovas jos norėtų. Būna, kad ji pati atlieka ritualus, taip pat dažnai pasitaiko, kad nueina pas bobutę, kuri užsiima negatyvo darymu. Gaunasi klasikinis trikampis, nes meilužė daro magiją, kad jos norėtų, o žmona daro magiją, kad susigrąžintų vyrą, o tada verslininką gali ištikti širdies smūgis, nes eina dvi atakos.

- Kaip elgtis su meiluže iš darbo, kad neįvyktų tragiškų dalykų?

- Neduoti daug vilčių, laikyti atstumą. Vertinti, tai ką turi, suprasti, kad jaunystė yra laikina. Juk žmona yra vaikų motina, todėl ji nusipelniusi pagarbos. Ypatingai reikia būti atidiems vyrams per kritinį amžių, vadinamą klimaksu.

Kalbant apie dovanas, tai tradiciškai negalima dovanoti laikrodžio, peilio, nosinės. Svarbu atkreipti dėmesį, jei anksčiau ta pati sekretorė nekėlė simpatijų ir staiga pradėjo žavėti, gali reikšti, kad jus užbūrė.

- Dažnai verslininkai kreipiasi, kai beveik nebeturi, ko prarasti. Kaip jiems atpažinti šarlatanus, kurie pasivadinę magais, aiškiaregiais ir būrėjais žadės savo pagalbą?

- Reikėtų eiti pas žmogų, kuris dirba oficialiai, kuris nebijo pasirodyti, apie kurį rašo žiniasklaida, apie kurį yra gerų atsiliepimų, kuris neslepia savo veiklos. Svarbu, kad žmogus būtų išsimokslinęs, net ir turintis aukštąjį išsilavinimą. Nereikėtų pamiršti, kad kaina taip pat šį tą pasako. Profesionalai už dyką nedirba, kadangi jie šviečiasi, moka mokesčius, save vertina ir galbūt net atsisijoja klientus.

- Yra manančių, jog žmonės turintys ypatingų sugebėjimų, neturėtų imti pinigų. Dažnai būna močiučių, kurios paima, pavyzdžiui, duonos kepalą.

- Pinigai imami, kad būtų uždarytas energetinis ratas. Seansų metu vyksta apsikeitimas energetika. Būrėja eikvoja savo energetiką tam, kad padėtų žmogui, kad perduotų jam informaciją ir duotų patarimą. Ir po to turi būti uždarytas energetinis ratas, todėl imamas atlygis. Be to būrėja galbūt nuomoja patalpas, važinėja į seminarus, aukoja. Todėl imami pinigai. Žmogus ima pinigų tiek, kiek jis skaito save vertu.

Matote, dar aiškiariagys ima pinigus ir dėl to, kad jam pačiam reikia pasivalyti nuo neigiamos energetikos, kurios jis prisirenka iš klientų. Juk jam gali pereiti visos bėdos. Tai yra brangi paslauga. Aiškiaregystė yra retenybė ir ji turi būti apmokama. Kaip žmonės moka profesionaliam chirurgui, dainininkui ar dailininkui – už profesionalumą turi būti atlyginta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.