R. Šimašius: „Vyriausybės programoje liko nerealių fantazijų“

Rinkimų pažadai naujos Vyriausybės pateikiamoje programoje turėtų būti konkretizuoti, paaiškinant, kaip jie bus įgyvendinti, nes kol kas joje viskas labai „užapvalinta“, savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pasirašė laikinai teisingumo ministro pareigas einantis Remigijus Šimašius.

R. Šimašiaus teigimu, naujosios Vyriausybės siekis yra „eiti“, o ne konkretūs darbai.<br>R. Danisevičius
R. Šimašiaus teigimu, naujosios Vyriausybės siekis yra „eiti“, o ne konkretūs darbai.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Dec 11, 2012, 1:43 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 5:21 PM

„Perskaičiau didžiąją programos dalį. Nuo to žalio varianto, kurį teko anksčiau matyti, gerokai pagerėjo, nes neliko didžiausių nelogiškų aspektų. Tačiau dalis (per didelė) jų liko, liko nerealių lygiavinių fantazijų. O labiausiai krenta į akis tai, kad viskas labai užapvalinta. Aš tikėčiausi, kad rinkimų pažadai programoje turi būti konkretizuoti, atsakant į klausimą „kaip“, - antradienį rašė jis.

R. Šimašiaus teigimu, naujosios Vyriausybės siekis yra „eiti“, o ne konkretūs darbai. Tai esą atsispindi ir citatoje iš pirmojo programos puslapio: „Todėl mūsų Vyriausybės pagrindinis siekis - eiti gerovės valstybės kūrimo keliu, kad Lietuvos žmonės jaustųsi orūs, saugūs ir laimingi“.

„Jų „siekis“ yra „eiti“. Paskui galės atsiskaityti, kaip jie „ėjo“ arba „siekė eiti“. Apie šio ėjimo (ar siekimo eiti) tikslingumą, efektyvumą, rezultatų matavimą programoje nekalbama (...) Žodžiu, dar kartą - „eisime“, o ar kur ateisime - neaišku“, - teigia R. Šimašius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.