A. Butkevičius: „Skalūnų dujų gavyba atpigintų gamtines dujas“

Premjeras Algirdas Butkevičius

Premjeras Algirdas Butkevičius sako, kad skalūnų dujų gavyba Lietuvoje ateityje atpigintų gamtines dujas<br>J. Stacevičius
Premjeras Algirdas Butkevičius sako, kad skalūnų dujų gavyba Lietuvoje ateityje atpigintų gamtines dujas<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Feb 13, 2013, 10:13 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 1:01 AM

„Jeigu mes norime turėti alternatyvą, apsirūpinant dujomis, apie tai kalbėjome ir su ministru pirmininku ponu Donaldu Tusku, diktuoti kainas „Gazprom“, kurie teikia dujas kaip monopolistai, aš manau, kad suradus tų dujų ir Lietuvoje, tikrai būtų didžiulė paspirtis vykdyti visiškai kitokią kainų politiką, apmokant už dujas“, - interviu radijo stočiai „Laisvoji banga“ trečiadienį sakė premjeras A. Butkevičius.

„Lenkijoje net ir gražiausiose vietovėse yra atliekami gręžiniai, ir daromi žvalgybiniai darbai“, - kalbėjo ministras pirmininkas, kuris antradienį Varšuvoje susitiko su Lenkijos premjeru ir prezidentu.

Jo teigimu, kaimyninėje valstybėje itin daug buvo dirbama, viešinant projektą - prieš pradedant žvalgybą, idėja buvo pristatoma mokyklose, susitinkama su bendruomenių atstovais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.