Paštininkė paskolino klijų vokui užklijuoti. Kaina – trys litai

Atėjęs į Lietuvos pašto skyrių išsiųsti popierinio laiško, įsigijau voką ir išsitraukiau atsispausdintą ant lapelio adresą, kuriuo turėjau išsiųsti laišką. Ketinau jį prilipdyti prie voko. Paklausiau darbuotojos, gal galėtų duoti klijų. Pašto darbuotoja paprašė 3 litų, mat naudosiuosi pašto kanceliarinėmis priemonėmis. Man akys iššoko ant kaktos, pasitikslinau, ar ji nejuokauja. Už šlakelį klijų – 3 litai? Pasirodo, darbuotoja nejuokavo. Užrašiau adresą ranka, mat už tai mokėti nereikia. Nejaugi išties tokia paslauga yra mokama? 

Pašte teikiama siuntos pakavimo paslauga, kai darbuotojai patys paruošia siuntą išsiuntimui – gali sudėti daiktus, supakuoti, užrašyti siuntėjo ir gavėjo adresus. Ši paslauga kainuoja 3 litus.<br>V.Balkūno nuotr.
Pašte teikiama siuntos pakavimo paslauga, kai darbuotojai patys paruošia siuntą išsiuntimui – gali sudėti daiktus, supakuoti, užrašyti siuntėjo ir gavėjo adresus. Ši paslauga kainuoja 3 litus.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 6, 2014, 4:32 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 3:57 PM

Kaip paaiškino Lietuvos pašto atstovė Aurelija Jonušaitė, paštuose teikiama siuntos pakavimo paslauga, kai darbuotojai patys paruošia siuntą išsiuntimui – gali sudėti daiktus, supakuoti, užrašyti siuntėjo ir gavėjo adresus. Ši paslauga kainuoja 3 litus.

„Žinoma, šiuo atveju aptarnavusi darbuotoja į kliento prašymą galėjo pažiūrėti lanksčiai ir neprašyti 3 litų mokesčio“, – sakė A.Jonušaitė.

Lietuvos pašto skyriuose, be siuntimo paslaugų, galima susimokėti mokesčius, gauti vartojimo paskolą, išsiųsti ar atsiimti pašto perlaidą. Kam reikia, čia gali pirkti net autobuso bilietus. Taip pat užsiprenumeruoti įvairius lietuviškus ir užsieninius leidinius. O filatelijos aistruolius į paštą traukia, žinoma, pašto ženklai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.