Pradėjo veikti eurus priimantys bankomatai

Vilniuje pradėjo veikti du bandomieji eurus priimantys ir išmokantys SEB banko bankomatai. Naudodamiesi jais banko klientai į savo sąskaitą SEB banke gali įmokėti grynuosius eurus arba litus, o iš jos pasiimti eurų. Šie bankomatai kartu su prieš tai pradėjusiais veikti dviem bandomaisiais tik eurus išmokančiais bankomatais yra viena banko pasirengimo naujos valiutos įvedimui mūsų šalyje dalių.

Jau galima į bankomatus įdėti ir eurus.
Jau galima į bankomatus įdėti ir eurus.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 19, 2014, 1:42 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 2:51 AM

Bankomatai įrengti Vilniaus „Akropolio“ ir Ozo parko klientų aptarnavimo skyriuose. Klientui naudojantis šiais bankomatais ir įmokant eurus ar imant jų iš savo banke esančios sąskaitos litais papildomas mokestis už valiutos keitimo operaciją nėra taikomas.

„Įrengdami bandomuosius bankomatus, priimančius ir išmokančius eurus, norime patikrinti, kaip veikia banko sistemos, ir kaip įmanoma geriau pasiruošti naujos valiutos įvedimui mūsų šalyje, kada visi mūsų bankomatai bus pritaikyti įmokėti eurus ir juos išmokėti. Jau esame įrengę du eurus išmokančius bankomatus Vilniuje ir planuojame įrengti dar du bandomuosius eurus išmokančius bankomatus Kaune ir Panevėžyje“, – sako SEB banko prezidento pavaduotojas ir Mažmeninės bankininkystės tarnybos direktorius Virginijus Doveika.

Pasak V. Doveikos, nuo ateinančių metų sausio 1 iki 25 dienos visi SEB banko grynuosius pinigus priimantys bankomatai veiks tokiu pat principu kaip ir bandomieji bankomatai. Naudojantis jais į savo sąskaitą įmokėti lėšų bus galima litais ir eurais, o iš sąskaitos pasiimti bus galima eurus. Po sausio 25 dienos naudojantis grynuosius pinigus priimančiais ir išmokančiais bankomatais į savo sąskaitą įmokėti ir iš jos pasiimti bus galima tik eurus.

Klientų patogumui eurus priimantys ir išmokantys bankomatai yra pažymėti skiriamaisiais ženklais. Likusiuose SEB banko bankomatuose ir toliau priimami ir išmokami tik litai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.