Laimės kūdikis iš Kėdainių tik per plauką nelaimėjo 63 mln. eurų

Penktadienį loterijoje „Eurojackpot“ vienam žaidėjui iš Lietuvos pritrūko vos vieno skaičiaus iki rekordinio pagrindinio prizo – 63,76 milijono eurų. Tačiau Kėdainiuose bilietą pirkęs laimingasis likimo keikti tikrai negalėtų – atspėjęs penkis pagrindinius bei vieną papildomą skaičių jis laimėjo daugiau kaip 291 tūkstantį eurų. Litais tai būtų milijonas.

Loterija kartais gali apversti gyvenimą, tačiau kur kas dažniau tiesiog ištuština piniginę.<br>„123rf.com“ nuotr.
Loterija kartais gali apversti gyvenimą, tačiau kur kas dažniau tiesiog ištuština piniginę.<br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 25, 2015, 2:46 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 10:15 PM

Šešiolikos šalių žaidėjai nekantriai laukė, kam penktadienį atiteks rekordinis „Eurojackpot“ prizas – 63,76 mln. eurų. Išriedėjus laimingiems kamuoliukams paaiškėjo, kad penkių pagrindinių ir dviejų papildomų skaičių atspėti nepavyko niekam. „Eurojackpot“ liko augti, ir dabar prognozuojama, kad kitą savaitę pasieks rekordinį dydį per visą šios loterijos istoriją – 75 mln. eurų.

Tačiau mums svarbiau, kad vienas žaidėjas iš Lietuvos nuo įspūdingiausio tarptautinio laimėjimo penktadienį liko tik per plauką. Tiksliau – jis atspėjo penkis pagrindinius ir vieną papildomą skaičių ir pritrūko vos vieno paskutinio skaičiuko.

Daugiau kaip 2 mln. 39 tūkst. eurų prizą lietuvis pasidalino su suomiu, kroatu ir dar keturiais žaidėjais iš Vokietijos. Kiekvienam atiteko po daugiau kaip 291 tūkst. eurų.

Iki šiol didžiausia Lietuvoje laimėta loterijos „Eurojackpot“ suma buvo kiek daugiau kaip 33 tūkst. eurų, tad Kėdainiuose pirkto bilieto savininkas susižėrė beveik devynis kartus didesnę sumą.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.