Bankai turgaus prekeivius myga įsigyti kortelių skaitytuvus

Netekę dalies pajamų už

Turgavietėse dirbantys žmonės aiškina, kad mokėjimo kortelių skaitytuvus galėtų įsirengti bet kada, jei tik klientai to pageidautų.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Turgavietėse dirbantys žmonės aiškina, kad mokėjimo kortelių skaitytuvus galėtų įsirengti bet kada, jei tik klientai to pageidautų.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jun 19, 2015, 10:06 AM, atnaujinta Oct 30, 2017, 8:58 AM

Prekiautojai, turintys verslo liudijimus, mokėjimo kortelių kol kas baidosi. Tačiau bankai rankų nenuleidžia ir siūlo įvairias nuolaidas. Turgavietėse dirbantys žmonės aiškina, kad mokėjimo kortelių skaitytuvus galėtų įsirengti bet kada, jei tik klientai to pageidautų. O kol poreikio nėra, esą neverta dalytis uždarbiu su bankais.

Trijų didžiųjų – „Swedbank“, SEB ir DNB bankų atstovai dienraščiui tvirtino, kad atsiskaitymo kortelėmis tinklas plečiasi, tačiau nė vienas nenurodė, kiek apytikriai kortelių skaitytuvų yra įrengęs turgavietėse. Kai kurie bankai teigia turgaus prekiautojams siūlantys įvairias akcijas, pavyzdžiui, pirmus tris mėnesius netaiko įrangos nuomos mokesčio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.