„Euromoney“ išrinko geriausią banką Lietuvoje

„Euromoney“ pripažino SEB banką geriausiu Lietuvoje.

„Euromoney“ analizuoja beveik šimto šalių bankininkystės rinkas ir teikia apdovanojimus pirmaujančioms institucijoms.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
„Euromoney“ analizuoja beveik šimto šalių bankininkystės rinkas ir teikia apdovanojimus pirmaujančioms institucijoms.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 12, 2015, 11:03 AM, atnaujinta Oct 20, 2017, 10:21 PM

Pasaulio kapitalo ir finansų rinkų leidinys „Euromoney“ SEB banką Lietuvoje įvertino už inovacijų ir technologijų plėtrą, augantį indėlių portfelį, didėjusias skolinimo apimtis ir mažėjusias blogas paskolas.

„Euromoney“ analizuoja beveik šimto šalių bankininkystės rinkas ir teikia apdovanojimus pirmaujančioms institucijoms. Geriausius regiono bankus išrenka „Euromoney“ ekspertų komitetas, atlikęs išsamią įmonių visų metų veiklos analizę.

„Siekiame teikti aukščiausios kokybės paslaugas savo klientams – aktyviai plėtojame modernias kasdieninės bankininkystės paslaugas, siekiame būti geriausiu patarėju gyventojams ir įmonėms, aktyviai finansuojame perspektyvius įmonių projektus ir teikiame paskolas gyventojams. Džiaugiamės, kad šias pastangas įvertina ir klientai, ir pripažinti tarptautiniai ekspertai“, – sako SEB banko prezidentas Raimondas Kvedaras.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.