„Ryanair“ pažadas – bilietų kainos mažės. Skrisime už nulį eurų?

Airijos žemų sąnaudų bendrovė „Ryanair“ žada reikšmingai sumažinti bilietų kainas. Oro įmonės vadovas Michaelis O'Leary kalba netgi apie 0 eurų vertės bilietus. Priežastis, paskatinusi taip žadėti, – kritusi naftos kaina.

„Prieš dvejus trejus metus nė vienas svarbiausių oro uostų su mumis net nekalbėdavo. Dabar jie supranta, kad turi dirbti su mumis“, – permainomis džiaugėsi M.O'Leary.<br>P.Mantauto nuotr.
„Prieš dvejus trejus metus nė vienas svarbiausių oro uostų su mumis net nekalbėdavo. Dabar jie supranta, kad turi dirbti su mumis“, – permainomis džiaugėsi M.O'Leary.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aida Murauskaitė

Oct 5, 2015, 11:52 AM, atnaujinta Oct 11, 2017, 10:09 PM

Didžiausia Europos biudžetinė aviakompanija „Ryanair“ ketina bilietų kainas apkarpyti kitais metais. Nuo bazinės 45 eurų kainos už bilietą „Ryanair“ žada nurėžti 20 eurų.

„Sumažėjusios naftos kainos leis mums tai padaryti ateinančiais metais. Planuojame tai, ką galėtume sutaupyti, skirti mūsų klientams“, – interneto portalui „Welt am Sonntag“ kalbėjo M.O'Leary.

Maža to, jis pažadėjo, kad tai ne pabaiga ir ateityje kainos mažės dar labiau.

„Galiausiai aš norėčiau pasiekti nulį“, – apie išvis sunyksiančią bilieto kainą kalbėjo „Ryanair“ vadovas. Keleiviams tektų susimokėti oro uosto mokesčius.

„Ryanair“ nori sustiprinti savo pozicijas Europoje ir iki 2025 metų savo rinkos dalį padidinti iki 25 proc. Itin ambicingus planus bendrovė puoselėja Vokietijoje – padidinti užimamą rinkos dalį nuo 5 iki 20 proc. rinkos.

„Prieš dvejus trejus metus nė vienas svarbiausių oro uostų su mumis net nekalbėdavo. Dabar jie supranta, kad turi dirbti su mumis“, – permainomis džiaugėsi M.O'Leary.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.