200 tūkst. eurų kišenę papildė pamirštas loterijos bilietas

200 tūkst. eurų – tiek laimėjus „Teleloto“ Aukso puodą pasipildė Panevėžio rajono gyventojų kišenės. Įdomiausia, kad tiek laimėjusi moteris apie laimingą bilietą buvo palikusi stalčiuje ir apie jį visai pamiršusi – pinigus išlošusi pora loterijos bilieto netikrino tris dienas.

Apvalią sumą Panevėžio rajono gyventojai laimėjo nusipirkę vienintelį bilietą.<br>M.Patašiaus nuotr.
Apvalią sumą Panevėžio rajono gyventojai laimėjo nusipirkę vienintelį bilietą.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 9, 2015, 10:10 AM, atnaujinta Oct 11, 2017, 5:57 AM

„Sekmadienį mėginau žiūrėti „Teleloto“, bet buvau pavargęs po darbo, tad atidžiai laidos nesekiau. Tik pirmadienį išgirdau, kad Aukso puodas laimėtas Panevėžyje“, – prisipažino žaidėjos vyras, tačiau netikėjo, kad sėkmė – jų.

Tik trečiadienį grįžę pagrybavę sutuoktiniai bilietą įdavė sūnui, kad jį patikrintų.

Vienas bilietas – šimtai tūkstančių

„Nesu itin azartiška, tačiau „Teleloto“ žaidžiu nuo pat šios loterijos pradžios. Visada perku bilietus ir tai jau ne pirmas mano laimėjimas“, – pasakojo žaidėja. Ji prisipažino, kad šįkart turėjo vienintelį bilietą ir būtent jis atnešė 200 tūkst. eurų. Prieš septynerius metus moteris savo gimimo dienos proga „Teleloto“ laimėjo 1000 litų, taip pat yra laimėjusi duonkepę ir virdulį.

Pasiteiravus, ar nujautė apie artėjančią sėkmę, panevėžietė prasitarė, kad prieš mėnesį sapnavo, jog laimėjo didelę sumą pinigų. „Sapne mačiau daug pinigų ir visi jie buvo gražiai sudėlioti“, – prisiminimu apie sapną dalijosi ji.

„Svainis sako, kad loterija – kvailių mokestis, tad siūlydavo man nusipirkti taupyklę“, – šypsodamasi kalbėjo moteris.

Pinigai atėjo, kai jų labiausiai reikėjo

Šiuo metu moteris nedirba, o slaugo savo vyro neįgalią motiną. „Slauga – sunkus darbas, niekam to nelinkėčiau“, – atviravo moteris. Jos vyras antrino, kad žmonai būtų galima skirti medalį už gerus darbus.

Pasiteiravus apie planus, kam bus skiriamas laimėjimas, moteris prasitarė, kad šeimoje su pinigais visada elgiamasi racionaliai ir yra apgalvojama, kur juos išleisti. „Ši didelė pinigų suma atsirado pačiu laiku, kai jų tikrai reikia slaugai“, – kalbėjo sutuoktiniai. Be to, didelę dalį laimėtos sumos jie ketina paskirti vaikams, dukrai jau planuoja nupirkti butą Vilniuje. Pora taip pat galvoja ir apie atostogas užsienyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.