„Snoro“ sertifikatų pirkėjai už savo pergalę verčiami primokėti

Bankrutavusio banko „Snoras“

Tie, kurie į teismus ėjo pirmieji, dabar verčiami patys padengti bylinėjimosi išlaidas, nors buvo teisūs.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Tie, kurie į teismus ėjo pirmieji, dabar verčiami patys padengti bylinėjimosi išlaidas, nors buvo teisūs.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 28, 2015, 8:43 AM, atnaujinta Sep 27, 2017, 3:10 AM

Vienoje iš bylų, kuri kaip ir daugelio kitų buvo sustabdyta laukiant Europos Sąjungos Teisingumo Teismo išaiškinimo, po dvejų metų pertraukos „Indėlių ir investicijų draudimas“ savo pateikto kasacinio skundo atsisakė, tačiau, motyvuodamas sunkia savo materialine padėtimi, pareikalavo nepriteisti bylinėjimosi išlaidų. Lietuvos Aukščiausiasis Teismas šį prašymą iš dalies patenkino ir vietoje vienos iš investuotojų šeimos faktiškai patirtų 1448 eurų išlaidų iš „Indėlių ir investicijų draudimo“ priteisė 579 eurus.

Kita investuotoja nurodo iš „Snoro“ bendrojo elektroninio pašto gavusi jokio konkretaus asmens nepasirašytą taikos sutartį su prašymu ją pasirašyti ir grąžinti siuntėjui. Anot jos, sutartyje nurodyta, kad moteris atsisako visų byloje patirtų bylinėjimosi išlaidų ir sumoka teismo patirtas išlaidas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.