Iš „Gazprom“ valytojos visureigio pavogta rankinė už 2 milijonus

Ši rankinė, pagaminta ir pilkos ir juodos krokodilo odos, turinti pilką atspalvį, tapo svarbiausiu 2015-ųjų rudens ir žiemos sezono mados pristatymo Paryžiuje modeliu.<br>Nuotr. iš „Dior“ svetainės
Ši rankinė, pagaminta ir pilkos ir juodos krokodilo odos, turinti pilką atspalvį, tapo svarbiausiu 2015-ųjų rudens ir žiemos sezono mados pristatymo Paryžiuje modeliu.<br>Nuotr. iš „Dior“ svetainės
Rusijos dujų monopolininko televizijos reklama skelbia, jog „Gazprom“ – tai nacionalinė vertybė.<br>„Reuters“/ „Scanpix“ nuotr.
Rusijos dujų monopolininko televizijos reklama skelbia, jog „Gazprom“ – tai nacionalinė vertybė.<br>„Reuters“/ „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 12, 2016, 12:50 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 8:33 AM

Vagys apšvarino visureigį „Mitsubishi Outlander“, kuris priklauso „Gazprom“ tarnybinių patalpų valytojai. Visureigis stovėjo prie Maskvos Rumiancevo verslo centro, pranešė leidinys „The Moscow Post“ ir televizijos kanalas „LifeNews“.

Nukentėjusiosios, 44 metų Marijos P., žodžiais, vagių grobiu tapo „Dior“ krokodilo odos rankinė, taip pat banko kortelės bei dokumentai.

Moteris tikina automobilių aikštelėje visureigį palikusi vos trims minutėms. Dėl vagystės ji kreipėsi į vietos policiją.

Pareiškimas dėl vagystės policiją pasiekė sausio 9-ąją ir tą pačią dieną buvo pradėta baudžiamoji byla.

Rankinė už du milijonus

Rankinė, pavogta iš „Gazprom“ valytojos visureigio, kainuoja 2 mln. rublių (daugiau kaip 22 tūkst. eurų), televizijos kanalą „360“ informavo „Dior“ mados namų Maskvoje darbuotojai.

Ši rankinė, pagaminta ir pilkos ir juodos krokodilo odos, turinti pilką atspalvį, tapo svarbiausiu 2015-ųjų rudens ir žiemos sezono mados pristatymo Paryžiuje modeliu. Ją galima nusipirkti tik „Dior“ butikuose. Šiuo metu Maskvoje jų įsigyti iš viso neįmanoma, rašoma „Dior“ pranešime.

Galima tik spėlioti, kiek uždirba valstybinės kompanijos valytoja.

Televizijos kanalas „Mir24“ primena, kad 2014 metų pabaigoje „Gazprom“ darbuotojai kreipėsi į jos vadovą Aleksejų Milerį prašydami „dėl padidėjusių produktų kainų“ indeksuoti jų atlyginimus.

A.Mileris tuomet pasirašė įsakymą pagal pareigybes padidinti atlyginimų tarifus.

Newsru.ru atkreipia dėmesį, kad Rusijos dujų monopolininko televizijos reklama skelbia, jog „Gazprom“ – tai nacionalinė vertybė. Tačiau nacionalinį požiūrį į šią kompaniją savo dainoje „Kreipimasis į AB „Gazprom“ akcininkus“ gerai atskleidžia „Comedy Club“ žvaigždė Semionas Slepakovas. Šios dainos žodžiai jau seniai tapę folkloru ir sparnuotomis frazėmis.

„Tačiau kad svajonės išsipildytų, pasirodo, nebūtina būti šios kompanijos akcininku, pakanka ten kuopti pasakiškai brangias šiukšles“, – rašo newsru.ru.

Socialinio tinklo „Runet“ lankytojai neliko abejingi šiam įvykiui ir giliai susimąstė, ar tinkamą profesiją pasirinko.

„Mano automobilis tik šiek tiek brangesnis už šią rankinę“, „Dabar kiekviena valdytoja svajoja apie paaukštinimą iki „Gazprom“ valytojos“, – rašo jie.

Parengė Eugenija Grižibauskienė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.