Nepanaudotos 2004-2013 metų ES paramos likutis – 46 mln. eurų

2004-2013 metų finansinio Europos

Nepanaudotos paramos likutis susiformavo arba todėl, kad įmonės atsisakė projekto, arba nustačius pažeidimus ir nutraukus sutartis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Nepanaudotos paramos likutis susiformavo arba todėl, kad įmonės atsisakė projekto, arba nustačius pažeidimus ir nutraukus sutartis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 28, 2016, 8:20 AM, atnaujinta Jun 10, 2017, 12:59 AM

„Palyginti su visa praėjusio laikotarpio ES parama, yra nedidelis procentas – 3,3 ir toks likutis yra natūralus. Juolab laikotarpis dėl pasaulinės krizės buvo sudėtingas“, – interviu dienraščiui pareiškė Lietuvos verslo paramos agentūros (LVPA) direktorius Nikita Ananjevas.

Pasak jo, nepanaudotos paramos likutis susiformavo arba todėl, kad įmonės atsisakė projekto, arba nustačius pažeidimus ir nutraukus sutartis. Buvo ir įmonių bankrotų. Be to, kai kurios įmonės įgyvendindamos projektus sutaupė, ir tokių buvo nemažai. Pavyzdžiui, teikdama paraišką įmonė planuoja vieną įrangos kainą, o po pirkimų procedūros kaina smarkiai sumažėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.