Analitikai abejoja dėl „Teo LT“ dividendų

Analitikai Lietuvos telekomunikacijų

Vargu, ar investuotojai gali tikėtis sočių dividendų, nes už „Omnitel“ įsigijimą „Teo“ teks dar sumokėti apie 70 mln. eurų.<br>T.Bauro nuotr.
Vargu, ar investuotojai gali tikėtis sočių dividendų, nes už „Omnitel“ įsigijimą „Teo“ teks dar sumokėti apie 70 mln. eurų.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 1, 2016, 8:26 AM, atnaujinta Jun 9, 2017, 4:05 PM

„Reikia pabrėžti, kad pajamų augimas buvo pats silpniausias sektoriuje, jei palyginsime su „Omnitel“, „Tele 2“ ir „Bite“. EBITDA (pelnas prieš palūkanas, mokesčius, nusidėvėjimą ir amortizaciją) smuko tik „Teo“, o kitų dalyvių EBITDA pernai kilo. Šioje plotmėje „Teo“ rezultatai – patys silpniausi“, – sakė SEB banko Finansų maklerio skyriaus vadovas Arvydas Jacikevičius.

Pasak „Orion Securities“ finansų maklerio Donato Šetiko nuomone, vargu, ar investuotojai gali tikėtis sočių dividendų, nes už „Omnitel“ įsigijimą „Teo“ teks dar sumokėti apie 70 mln. eurų: „Šalia nepaskirstyto pelno įmonė įsigijimui gali nukreipti dalį piniginių lėšų, tačiau pagal balansą jų dydis siekia apie 12 mln. eurų“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.