Išpardavimai: ar galima madingai apsirengti už 18 eurų

Vis netylant diskusijoms dėl kainų Lietuvoje, prekybininkai reaguoja į pirkėjų poreikį įsigyti prekių pigiau. Pastaruoju metu mūsų šalyje – vis daugiau galimybių nusipirkti nebrangios ir geros kokybės produkcijos. Štai prieš keletą dienų kauniečiai turėjo progą apsirengti nuo galvos iki kojų drabužiais, kuriems buvo taikoma beveik 90 proc. nuolaida.

lrytas.lt nuotr.
lrytas.lt nuotr.
lrytas.lt nuotr.
lrytas.lt nuotr.
lrytas.lt nuotr.
lrytas.lt nuotr.
lrytas.lt nuotr.
lrytas.lt nuotr.
lrytas.lt nuotr.
lrytas.lt nuotr.
lrytas.lt nuotr.
lrytas.lt nuotr.
lrytas.lt nuotr.
lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Jul 5, 2016, 11:13 AM, atnaujinta May 19, 2017, 8:20 PM

Komplektas naujų madingų drabužių šiai vasarai – už 18 Eur. Būtent tiek – nuo 18 iki 23 Eur – akcijos dieną kainavo įvairių itališkų prekės ženklų vasarinių rūbų rinkinys (šortai ir marškinėliai arba kelnės ir marškiniai).

Moterys tų pačių itališkų prekinių ženklų drabužiais (sijonas ir palaidinė arba šortai ir marškinėliai) galėjo apsirengti vos už 18–25 Eur. Taip pat buvo galima įsigyti „Vans“ avalynės už maždaug 9 Eur ir „Diesel“ apatinio trikotažo nuo 3 Eur.

Tokios kainos akcijos metu galiojo Kauno prekybos miestelyje „Urmas“ įsikūrusioje „Poppri“ parduotuvėje. Čia parduodami drabužiai ir taip visada kainuoja 75 proc. pigiau nei įprasta jų kaina, o akcijos dieną jiems buvo taikoma dar 50 proc. nuolaida. Todėl tądien šiuos rūbus įsigyti buvo galima beveik 90 proc. pigiau, jei skaičiuotume nuo pradinės kainos.

Tokias kainas parduotuvė gali pasiūlyti, nes parduoda iš prekybos internetu išimtais drabužiais, kurių lieka nedideli kiekiai ir toliau prekiauti internetinėje parduotuvėje nebeapsimoka.

Šioje akcijoje iš viso dalyvavo beveik 100 prekybos miestelio Geltonojoje galerijoje įsikūrusių parduotuvių, kuriose su didele nuolaida buvo galima įsigyti ir pačių naujausių bei madingiausių vasaros kolekcijų drabužių gerokai pigiau.

Pavyzdžiui, stilingų, jaunatviškų drabužių parduotuvėje „Digosa“ vyrišką vasaros aprangos komplektą buvo galima įsigyti vos už 38 Eur, moterims – už 40 Eur, o odinės striukės kainavo trečdaliu pigiau nei įprastai.

Akcijos dieną klientų antplūdžio nuo pat ryto sulaukė ne tik drabužių, bet ir buitinės technikos ir kitos parduotuvės. Skalbimo, valymo priemonėmis ir oro gaivikliais prekiaujančios parduotuvės savininkas su šypsena pasakojo, kad turėjo tramdyti įsiaudrinusius pirkėjus, kurie kėsinosi kai kurias prekes su didesne nuolaida nupirkti ko ne vienu ypu.

„Didelis susidomėjimas tikrų nuolaidų akcijomis rodo, kad klientams aktuali pakankamai geros kokybės, bet nebrangios produkcijos pasiūla. Išties ši rinkos niša Lietuvoje ilgą laiką nebuvo pakankamai užpildyta, todėl stengiamės pritraukti daugiau prekybininkų, kurie gali tokį asortimentą pasiūlyti“, – sakė prekybos miestelio „Urmas“ marketingo vadovas Jonas Plenta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.