Svaro kursas svyruoja ties žemiausiu lygiu per 31 metus

Ketvirtadienį Azijos prekyboje nacionalinė britų valiuta svyruoja ties žemiausiu lygiu per pastaruosius 31 metus, reaguodama į pranešimus apie tai, kad vis daugiau nekilnojamojo turto fondų pristabdo savo investicijas Jungtinėje Karalystėje (JK), praneša BBC.

Trečiadienį Jungtinės Karalystės ir Europos akcijų rinkose buvo užfiksuotas ženklus nuosmukis, o svaro kursas pasiekė naują minimumą per 31 metus<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Trečiadienį Jungtinės Karalystės ir Europos akcijų rinkose buvo užfiksuotas ženklus nuosmukis, o svaro kursas pasiekė naują minimumą per 31 metus<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Eltos inf.

Jul 7, 2016, 11:44 AM, atnaujinta May 19, 2017, 3:17 PM

Tačiau jenos kursas JAV dolerio atžvilgiu auga jau trečia diena iš eilės, nes investuotojai noriai perka šią valiutą, laikydami ją saugia investicija. Nuo tada, kai Jungtinė Karalystė balsavo už pasitraukimą iš ES, jena sustiprėjo beveik 5 procentais. Atsinaujinus nerimui dėl „Brexit“ padarinių, auga ir aukso kainos. Šio tauriojo metalo kaina siekia beveik aukščiausią lygį per daugiau nei dvejus metus.

Trečiadienį Jungtinės Karalystės ir Europos akcijų rinkose buvo užfiksuotas ženklus nuosmukis, o svaro kursas pasiekė naują minimumą per 31 metus, nes susirūpinimas dėl „Brexit“ drebina rinkas.

Dar trys nekilnojamojo turto fondai pareiškė stabdantys prekybą ir tolesnes investicijas Jungtinėje Karalystėje dėl „Brexit“ sukeltos ekonominės situacijos.

Ketvirtadienį Azijos prekyboje svaro kursas JAV dolerio atžvilgiu toliau krito ir siekė 1,2918 JAV dolerio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.