Baigėsi kovos dėl Rusijos politiko Boriso Nemcovo palikimo

Bylinėjimaisi dėl Boriso Nemcovo palikimo pasibaigė. Maskvos teismas atsisakė daryti DNR testus, kad išsiaiškintų, ar du pretendentai į rusų politiko turtą iš tiesų yra jo sūnūs. Tokiu būdu B.Nemcovo palikimas, kurį sudaro apie 300 mln. rublių, atiteks tik jo artimiausiems giminaičiams. Vieno iš nesantuokinių politiko sūnų advokatas teigė, kad palikimas gali siekti 1 mlrd. dolerių, rašo gazeta.ru.

Bylinėjimaisi dėl Boriso Nemcovo palikimo pasibaigė.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Bylinėjimaisi dėl Boriso Nemcovo palikimo pasibaigė.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 20, 2016, 5:26 PM, atnaujinta May 18, 2017, 8:09 AM

Teismas atsisakė dalį turto skirti buvusioms rusų opozicijos lyderio mylimosioms Jekaterinai Iftodi ir Anai Lesnikovai. Tokia buvo velnišku praminto teismo proceso pabaiga.

E.Iftodi tvirtino, kad 2014 metais B.Nemcovui pagimdė sūnų, ir kreipėsi į teismą norėdama ekshumuoti mirusiojo kūną. Dizainerė A.Lesnikova taip pat teigė B.Nemcovui pagimdžiusi sūnų -  ji augina aštuoniolikmetį Daniilą. Skundai teismą pasiekė prieš metus, o atsakovai teisme buvo B.Nemcovo vaikai Žana, Antonas ir Diana.

Susisiekti su moterimis rusų žiniasklaidai nepavyko. Informaciją, kad teismo procesas baigtas, patvirtino B.Nemcovo šeimos advokatas Vadimas Prochorovas.

„Vakar teisėjų kolegiją priėmė sprendimą ir atsisakė patenkinti E.Iftodi reikalavimus dėl galimai mažamečio B.Nemcovo sūnaus interesų dėl tėvystės nustatymo. Tokį patį ieškinį padavė ir kita moteris, kurios sūnus jau pilnametis“, – sakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.