250 tūkst. eurų laimėjęs vyras važiuos gaudyti lašišų

Vairuotojui-ekspeditoriui iš Vilniaus šiais metais sėkmę atnešė ne krentančios rugpjūčio žvaigždės, o vienas laimingas „Teleloto“ bilietas, su kuriuo vyras laimėjo daugiau nei 250 223 Eur.

250 tūkst. Eur laimėtojas važiuos gaudyti lašišų.
250 tūkst. Eur laimėtojas važiuos gaudyti lašišų.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 16, 2016, 1:30 PM, atnaujinta May 15, 2017, 7:37 PM

Rugpjūčio 7 d. žaidimui vilnietis turėjo septynis bilietus. Lemtingas septynetas? Galbūt, tačiau šiam laimėtojui toks bilietų skaičius – nedidelis.

„Dažnai perku po kelias dešimtis bilietų, yra pasitaikę vienam lošimui ir po kelis šimtus jų turėti, tik šįkart turėjau mažiau“, – linksmai pasakojimą pradėjo vyras.

Jis teigė, kad tai jam puiki pramoga, o kad laimės vilnietis visada tikėjo.

Laimėti pinigai – statomam namui

Žaidėjas laimingą bilietą pirko ežerų krašte – Alantoje.

„Važiavau ten darbo reikalais, stabtelėjau, nusipirkau bilietą, tačiau tuo metu nieko nejaučiau“, – pasakojo žaidėjas. Visgi, tą naktį, po įvykusio žaidimo, vyras netikėtai nubudo ir pašoko lovoje.

„Turbūt viduje kažkas jautė apie sėkmę..“ – teigė jis.

Tačiau laimėtojas prisipažino, kad netiki įvairiomis teorijomis, kaip galima laimėti. Jis tiesiog perka bilietus ir tiki savo sėkme.

Šiuo metu vyras su savo žmona statosi namą, tad didžioji dalis laimėtų pinigų ir bus tam skiriama. „Be to, šią savaitę lyg tyčia sugedo automobilis, jis jau amžiuje, tad greičiausiai įsigysime naują“, – kalbėjo ketvirčio milijono eurų laimėtojas. Taip pat šeima atsidės ir ramesnei senatvei. „Nesu aistringas keliautojas, į kitą pasaulio kraštą išvykti nenorėčiau, tačiau ką tikrai sau leisiu – išvyką į lašišų žvejybą“, – savo norus dėstė vilnietis.

Laimėtojas iš Vilniaus dėl asmeninių priežasčių nenorėjo viešintis, tad loterija gerbia jo prašymą neskelbdama vardo ir pavardės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo