„Wizz Air“ pigesniais bilietais šiandien vėl žvejoja klientus

Mažų sąnaudų skrydžių bendrovė „Wizz Air“, sulaukusi „Wizz Discount Club“ milijoninio nario, skelbia vienos dienos akciją – visiems skrydžiams bilietų kainą sumažinto 20 proc. Akcija galioja tik rugsėjo 5-ąją ir tik „Wizz Discount Club“ esamiems bei naujiems nariams.

Akcija galioja tik rugsėjo 5-ąją ir tik „Wizz Discount Club“ esamiems bei naujiems nariams.<br>Organizatorių nuotr.
Akcija galioja tik rugsėjo 5-ąją ir tik „Wizz Discount Club“ esamiems bei naujiems nariams.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 5, 2016, 1:14 PM, atnaujinta May 14, 2017, 1:00 AM

Avialinijų kompanijos nuolaidų klubo „Wizz Discount Club“ paslauga, specialiai sukurta lojaliems klientams, keliaujantiems su šeima ir draugais, startavo 2011 m. kovo mėnesį. Paslauga buvo nuolat tobulinama, remiantis kompanijos keleivių grįžtamuoju ryšiu, tad šiandien šią programą sudaro daugybė nuolaidų kelionėms ir kitoms susijusioms paslaugoms.

Be jau garantuotos minimalios 10 eurų nuolaidos skrydžių bilietams (nuolaida galioja visiems skrydžiams, kurių kainos prasideda nuo 19,99 eurų), klubo nariai gali sutaupyti papildomus 5 eurus kiekvienam internetu įsigytam dideliam orlaivio salono bagažo vienetui ir registruotam bagažui.

Į kainą įskaičiuoti mokesčiai, nepasirenkamieji mokėjimai ir mažasis orlaivio salono bagažas (maksimalūs išmatavimai 42 x 32 x 25 cm).

„Wizz Air“ siūlo dviejų tipų narystes, tad klientai gali pasirinkti tą, kuri geriausiai atitinka jų keliavimo įpročius.

Standartinė narystė (stojimo mokestis 29,99 euro) garantuoja mažiausias kainas ir keletą kitų nuolaidų nariui bei vienam kartu su juo keliaujančiam asmeniui.

Pasirinkus grupinę narystę (stojimo kaina – 49,99 euro), palankiausiomis sąlygomis ir nuolaidomis gali naudotis ne tik nuolaidų klubo narys, tačiau ir dar iki 5 kartu keliaujančių asmenų.

„Esame patenkinti, kad mūsų siūlomo „Wizz Discount Club“ populiarumas vis auga – tai rodo mūsų keleivių lojalumą.

Neabejojame, kad be palankių sąlygų, leidžiančių sutaupyti dažnai keliaujantiems, nuolaidų klubas taip pat yra puikus pasirinkimas mūsų keleiviams, keliaujantiems su draugais ar šeimomis.

Tad šia proga noriu padėkoti visiems mūsų nuolaidų klubo nariams ir paskatinti pasinaudoti šiandien siūlomos akcijos privalumais“, – sakė „Wizz Air“ komercijos vadovas George‘as Michalopoulus.

Daugiau informacijos apie programą galima rasti bendrovės interneto svetainėje wizzair.com.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.