Ieškomi „Vikingų loto“ laimėtojai: laimikis – beveik 111 tūkst. eurų

Praėjusį trečiadienį tris „Vikingų loto“ žaidėjus iš Lietuvos neabejotinai turėjo nudžiuginti žinia, kad jie laimėjo ir pasidalino Auksinį prizą, skirtą tik Lietuvai, – 110 772 Eur. Vienas iš laimingųjų jau atsiėmė savo dalį, o dar du žaidėjai ieškomi ir laukiami loterijos būstinėje Vilniuje.

Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 21, 2016, 3:24 PM, atnaujinta May 12, 2017, 9:43 AM

Daugiau nei 36 tūkst. Eur laimėjo valstybės tarnautojas iš Vilniaus. Vilnietis prisipažino, kad dar sausio mėnesį perskaitė horoskopą, kuriame buvo rašoma, jog jo zodiako ženklo atstovams rudenį gali atsirasti papildomų lėšų. „Norėjau laimėti, tikėjau ir galvojau apie tai“, – teigė žaidėjas, šiuo metu besidžiaugiantis realybe virtusiomis mintimis.

Laimingą bilietą vyras tikrino internetu, o prieš tikrindamas mintyse pagalvojo: „šiandien laimėsiu!“. Taip ir nutiko. Iš pradžių vilnietis akivaizdžia sėkme nepatikėjo, pasakojo, kad kompiuterio ekrano nuotrauką su laimėta suma siuntė ir žmonai, ir sūnui.

Kur išleis laimėtą sumą? Vyras planų turi, bet kol kas ramiai viską apgalvos. „Pirmiausia tikrai nusipirksim naują žoliapjovę sodybai“, – juokėsi laimėtojas.

Dar du žaidėjai su Vilniuje, parduotuvėje „Maxima“ (Mindaugo g. 11) ir Telšiuose, parduotuvėje „IKI“ (Plungės g. 4) pirktais bilietais į loteriją kol kas nesikreipė.

Šiais metais „Vikingų loto“ žaidėjus iš Lietuvos jau ne kartą aplankė didžiuliai laimėjimai.

Vasario pradžioje sėkmė nusišypsojo vilniečiui, kuriam atiteko daugiau nei 307 tūkst. Eur, balandį valstybės tarnautojas iš Vilkaviškio laimėjo daugiau nei 524 tūkst. Eur, birželį buvęs inžinierius iš Vilniaus laimėjo net 1 mln. 180 tūkst. Eur, o štai vos prieš dvi savaites vadybininkui iš Kauno atiteko beveik 1 mln. Eur.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: esminiai pokyčiai Vilniaus oro uoste