Turtingiausių lietuvių sąrašas: į jį patekti galite ir jūs

Kiekvienais metais skelbiamas turtingiausių Lietuvos žmonių sąrašas ir tikrai ne visi jame esantys – verslininkai. Kas tie Lietuvos turtuoliai ir kaip galima pakliūti į tokį TOP sąrašą?

Bendrovės nuotr.
Bendrovės nuotr.
Bendrovės nuotr.
Bendrovės nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 13, 2016, 2:42 PM, atnaujinta May 10, 2017, 11:27 PM

Turbūt ne vienas pastebėjo, jog turtingiausių asmenų sąraše šalia nuolat įtraukiamų pavardžių figūruoja ir mįslingi anonimai. Pasirodo, kad tai – itin dideles sumas loterijose laimėję ir savo tapatybės atskleisti nenorintys asmenys.

Pavyzdžiui, 2015 metų sąrašo 173-oje vietoje atsidūrė loterijos „Eurojackpot“ laimėtojas. Senjoras iš Kauno 2015 m. gegužę laimėjo didžiausią sumą Baltijos šalyse – 7,6 milijonus eurų. Buvęs inžinierius atspėjo penkis pagrindinius ir vieną papildomą skaičių bei kartu su dar dviem žaidėjais iš Ispanijos ir Vokietijos pasidalino rekordiškai išaugusį antrąjį „Eurojackpot“ prizą – daugiau nei 22,9 milijonus eurų. Tąsyk rekordinis „Eurojackpot“ pagrindinis prizas – 90 milijonų eurų – atiteko žaidėjui iš Čekijos.

Prognozuojama, kad šį penktadienį loterijos „Eurojackpot“ pagrindinis prizas taip pat sieks įspūdingus 90 milijonų eurų, o atspėjus penkis pagrindinius ir vieną papildomą skaičių bus galima laimėti 20 milijonų eurų ir galbūt pakartoti ar net pranokti kauniečio sėkmę. Nusišypsojus Fortūnai, pagrindinio prizo laimėtojas drąsiai atsidurtų turtingiausių lietuvių sąrašo dvidešimtuke, o, net ir laimėjus mažesnį, 20 milijonų eurų prizą, puikuotųsi tarp 100 turtingiausiųjų Lietuvoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.