Juodasis penktadienis artėja – jau praneša apie milžiniškas nuolaidas

Artėja diena, verčianti parduotuvių maniakus eiti iš proto. Iki „Juodojo penktadienio“ – dienos, kai daugumoje parduotuvių taikomos milžiniškos nuolaidos – liko dar beveik mėnuo, tačiau prekybininkai jau pradeda vilioti akcijomis, praneša „ABC News“.

Tyrimą atlikusios įmonės atstovė Hitcha Herzog teigė, kad kuo anksčiau pirkėjai pradeda žvalgytis dovanų, tuo daugiau šansų jie turi prekes įsigyti su didžiausia nuolaida.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Tyrimą atlikusios įmonės atstovė Hitcha Herzog teigė, kad kuo anksčiau pirkėjai pradeda žvalgytis dovanų, tuo daugiau šansų jie turi prekes įsigyti su didžiausia nuolaida.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 2, 2016, 6:39 PM, atnaujinta May 9, 2017, 5:46 PM

Prekybos tinklas „Amazon“ pranešė, kad ketvirtadienio vakarą pradės skelbti Juodojo penktadienio akcijas – atėjus vidurnakčiui, kas penkias minutes bus paskelbiama vis apie naujas akcijas.

Tai puikus būdas privilioti akcijų medžiotojus – net 41 proc. žmonių teigia, kad dovanų Kalėdoms pradeda ieškoti dar lapkričio pradžioje.

Tyrimą atlikusios įmonės atstovė Hitcha Herzog teigė, kad kuo anksčiau pirkėjai pradeda žvalgytis dovanų, tuo daugiau šansų jie turi prekes įsigyti su didžiausia nuolaida.

„Amazon“ šiemet nusprendė nedelsti ir Juodojo penktadienio nelaukti – 55 colių lenktą televizorių, kainavusį pusantro tūkstančio dolerių, siūloma įsigyti už 999,99 dolerio, o visiems žieminiams paltams bei striukėms taiko 70 proc. nuolaidą.

„Amaxon“ nėra vienintelė parduotuvė, Juodąjį penktadienį pradėjusi mėnesiu anksčiau. Apie specialias akcijas jau paskelbė ir kompiuterius ir kitą elektroniką gaminanti kompanija „Dell“, laukiančiomis nuolaidomis pradeda vilioti ir kiti pardavėjai.

Vis dėlto rinkos tyrėjai pastebi, kad kartais verta ir palaukti – didžiausių nuolaidų ir specialių pasiūlymų dažniausiai galima sulaukti nuo lapkričio pabaigos.

Parengė Gintarė Valentinaitienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.