„Ryanair“ pažadas taupius kelionių aistruolius verčia iš koto

Airijos pigių skrydžių

Kaip teigia M.O'Leary, bendrovė planuoja dalytis pajamomis su oro uostais, tikėdamasi šia nauja politika pritraukti daugiau keleivių.<br>P.Mantauto nuotr.
Kaip teigia M.O'Leary, bendrovė planuoja dalytis pajamomis su oro uostais, tikėdamasi šia nauja politika pritraukti daugiau keleivių.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 23, 2016, 10:13 AM, atnaujinta Apr 17, 2017, 7:44 AM

Pasak M.O'Leary, per artimiausią dešimtmetį didelė dalis lėktuvų bilietų į bendrovės skrydžius gali būti nemokami. Tai jis sakė laikraščiui „The Guardian“.

Kaip teigia M.O'Leary, bendrovė planuoja dalytis pajamomis su oro uostais, tikėdamasi šia nauja politika pritraukti daugiau keleivių.

„Ateityje mūsų uždavinys bus stengtis mažinti lėktuvų skrydžių tarifus. Mano įsivaizdavimu, per artimiausius penkerius–dešimt metų didelė dalis lėktuvų bilietų į „Ryanair“ skrydžius taps nemokami.

Taip visi skrydžiai būtų užpildyti, o mes uždirbtume pinigų, dalydamiesi su oro uostais pelną, gautą iš keleivių, kurie apsiperka oro uostų parduotuvėse“, – sakė bendrovės vadovas.

Anot „Ryanair“ vadovo, vargu ar tokius planus pavyktų įgyvendinti su didžiaisiais oro uostais, tokiais kaip Hitrou, bet mažesni oro uostai yra suinteresuoti, kad keleivių srautai augtų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.