Nemokama mokėjimo kortelė „Revolut“ nebeveikia keliose šalyse

Nemokamas bankines paslaugas siūlantis startuolis „Revolut“ traukiasi iš kelių šalių rinkų. Australijos, Rusijos ir JAV gyventojai sulaukė žinutės, įspėjančios, kad pinigus iš „Revolut“ sąskaitos būtina perkelti kitur, tačiau kompanija žada, kad pasitraukimas – laikinas, praneša „The Register“.

Pati kompanija apie savo sprendimą pasitraukti iš kelių šalių ir jo priežastis viešai nepranešė.<br>Bendrovės nuotr.
Pati kompanija apie savo sprendimą pasitraukti iš kelių šalių ir jo priežastis viešai nepranešė.<br>Bendrovės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 23, 2016, 9:55 AM, atnaujinta Apr 17, 2017, 7:44 AM

Rusijos, Australijos bei JAV gyventojai, iki lapkričio 21 dienos neperkėlę savo pinigų į kitas sąskaitas, juos prarado. „Revolut“ savo klientams siūlė visas lėšas perkelti į MasterCard korteles.

Australijoje gyvenantys „Revolut“ kortelių naudojotai sulaukė tokios SMS žinutės:

„Lapkričio 21 d. jūsų „Revolut“ kortelė taps nebeaktyvi, nes mes nebevykdome veiklos jūsų šalyje. Tikimės, kad tai tik laikina bei apgailestaujame už nepatogumus. Prašome visus pinigus, esančius „Revolut“ sąskaitoje pervesti į kitas sąskaitos. Esame tikri, kad greitai mūsų paslaugos vėl bus prieinamos jūsų šalyje!“

Panašu, kad tokių pat žinučių sulaukė ir kitų šalių vartotojai. „Twitter“ vartotojui iš Prancūzijos pasidalinus gauta SMS žinute socialiniame tinkle, oficiali „Revolut“ paskyra patvirtino, kad ši žinutė – tikrai iš jų.

Tiesa, pati kompanija apie savo sprendimą pasitraukti iš kelių šalių ir jo priežastis viešai nepranešė. „The Register“ bandė susisiekti tiek su „Revolut“, tiek „MasterCard“ atstovais, tačiau atsakymų iš jų nesulaukė.

Kitas naujienų portalas, „Bank Innovation“ rašė, kad jam su „Revolut“ atstovais susisiekti pavyko. Šie patvirtino, kad laikinai stabdo veiklą visose šalyse, nepriklausančiose Europos ekonominei erdvei.

To imtasi, nes kompanijai reikia atnaujinti savo licenciją. „Teko paspartinti šį procesą, kad susitvarkytume su teisiniais ir reguliavimo įsipareigojimais. Tačiau mūsų tikslas yra vėl teikti paslaugas visame pasaulyje! Stengiamės susitvarkyti taip greitai, kaip tik įmanoma“, – kompanijos atsakymą cituoja „Bank Innovation“.

Parengė Gintarė Valentinaitienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.